édes élet
hogy hallgassam azt a tetű cigányt, meg az öntelt ruhás szekrényt
tele a műsoridő cicukkal, elég a melóhelyen néznem hogy kontráznak egész nap , hááááááát jjjjjjjjjjáááááájj !
ki lett javítva a megrágott rész, vettem kellő mennyiségű üvegszálas gittet és nyiregyen 40-es csiszoló papírt hogy vigye mint zápor eső a libaszart ha durvázni köll.
én előbb lebontom a gyári cuccot és utána felpróbálom az üvegszálas ruhát. ha töccik akkor marad így tarka barkán és májusban ezzel kezdem az évet. mivel a festő ingázik két hely között így festés lehet kilőve, ha lesz föstés akkor egyedi lössz.
zűűd lesz meg fehér.
Én egy picit izgatott lettem. Egész nap sütött a nap, mondom akkor gyorsan lepriccolom. Mire befejeztem 1 óra múlva elkezdett cseperegni az eső. Gyorsan átvittem a szomszéd bevásárló parkolójába, mivel a garázsunk még nincs készen. Este viszont ki kellett állni vele 18 óra után. Aztán szakadta az eső reggelig...
Ha nem kell az új akku 220-ért viheted, esetleg egy jó Akra dobot is be tudok számolni.
Holnap csinálok még képeket ha érdekel a kocsi. Mentem vele bő 1000 km-t utánfutóval stabil 120-nál pont 6 litert eszik.
Kicsit jobb mint a Swift. Hátul több lengőkaros futómű, és tárcsafék van alatta, meg nagyobb is persze. Az RD befért a csomagtartójába
Kb. 100,000Ft lett ráköltve. Pl.:váltóban a csapágyak is ki lettek cserélve.
Igazi válság autó, amikor a szomszéd leolvassa a Suzuki feliratot nem lesz rád irigy
Bogyó szabadíts már meg a Baleno-tól! 2001-es 1,9 TDI nagyon szuper motorral. 2001-es 224,000km van benne. Kombi, vonóhorgos, téli gumis stb.
Jól fogyaszt jól megy sok új alkatrész van benne: akku, izzító gyertyák, összes szűrő, olajak, stb. Osztrák papírral 240-ért vihető. Annyi a hibája, hogy karcos volt, kijavítottam, de mielőtt megszáradt volna elverte az eső.
hogy hallgassam azt a tetű cigányt, meg az öntelt ruhás szekrényt
tele a műsoridő cicukkal, elég a melóhelyen néznem hogy kontráznak egész nap , hááááááát jjjjjjjjjjáááááájj !