bmw-k transalpok de még sport gépek is húztak innen elfelé
volt forgalom tokaj fele is.
egy őszi dunántúli túra sem lenne kutya, tapolca és környékén sütni a husit kortyolni a szőlőlevet
Bogyó ajánlok neked egy motort 200-ért igaz lámpa nélkül erre te ugyanolyat csak öregebbet számíttatnál be nálam 550-ért. Aztán amikor mondom hogy nem jó akkor megsértődsz
Az biztos, hogy az újabb finomabban működik, technikailag jobb...de ha a régi felújítod, azért az sem szar (tény, hogy ha mindkettő új, akkor is jelentős különbség van köztük az újabb javára, de kérdés, hogy ki tudod-e használni). Jövőre belepróbálok egy 09 évjáratú gátlót, meglátjuk mi lesz, de most a régi csomaggal rakom össze. Hacsak nem szakad rám a bank
A 929-é nekem is puha volt, pályára a csillapítást teljesen be kellett tekerni, úgy látszik a Honda ilyen. A rugót ki lehet cserélni, de nem azzal szokott a gond lenni.
Egy fiatalabb fejlesztésű sportmotor rugóstagot nem hasonlítanék egy sokkal többet futott régi sport túra cucchoz.
volt forgalom tokaj fele is.
egy őszi dunántúli túra sem lenne kutya, tapolca és környékén sütni a husit kortyolni a szőlőlevet
Különben is a pénz nem boldogít!
Én pont olyan boldog voltam mikor 370 millióm volt a bankban, mint most, amikor 430 millió van.
Egy fiatalabb fejlesztésű sportmotor rugóstagot nem hasonlítanék egy sokkal többet futott régi sport túra cucchoz.
de már nézegetem az utódot, ez érdekes?