Sziasztok!
Egy kérdés aksiból milyet érdemes venni? Mert az enyémbe valami no name van. Megmutaták a dobozát valami pici óccó semi infoval rajta csak annyit tudok hogy állítólag ehhez való. Egy ilyenen gondolkodok Banner Bike Bull 50801 AGM+SLA 8Ah-s 15 papir érdemes ilyet venni vagy mindegyik meghal egy szezon után?
Volt ma a enti pihenőnél egy kis kilences tali. Mellém állt egy kék 99- es 9-eeees kawa. Kicsit le volt gyalázva. a hangja sem volt az igazi. Volt még egy zöldes 9-es is. Viszont az egybe volt. Csam mondom
majd nem bár volt ilyen is.régen most az van hogy amint tudod 3 nővel lakom és terrorba tartom őket,kettőnek el veszem a nyugdiját,egynek meg a fizetését a segijemet meg a kocsmáros veszi fel hogy fedezze a havi fogyasztásom
pár napja voltam debrecenbe üzleti uton,Szekivel beszélgettem meg a haverjával Sanyival,akkor láttam egy uj fighter projektet,másnap rám szólt a srác hogy el adó a 6-colos felni és az erősittett lengővilla,tegnap érte léptem nagy vonalakban ennyi,de tudom te már kombinálsz ,és taj részegen neki állsz az emberem nek hogy tudol mindent ja,amugy üzeni hogy a kamionjaidat ki fogja bombázni
Reggel felkelsz fél ötkor, hogy fél hatra gyarmatra beérj a gyárba a szalag mellé ott dolgozól kettőig, majd egy rövid ebéd után estig kőműves mellett segédkezel fusiba
hétvégén szintén napi 12 órába
Ne is beszélve arról amikor a gyárba délutáni vagy éjszakai műszakba vagy
mikor érsz rá szarakodni
Vagy nem alszol?
Jó idő volt ám, mai mérleg 415 km-er!
Csak adtam a csábításnak és felmentünk karikázni egyet Eger-Lilafüred között.
Minden percét élveztem a mai útnak. Na jó egyszer kétszer leszorított pár paraszt, de nem volt nagy gond.
Egy kérdés aksiból milyet érdemes venni? Mert az enyémbe valami no name van. Megmutaták a dobozát valami pici óccó semi infoval rajta csak annyit tudok hogy állítólag ehhez való. Egy ilyenen gondolkodok Banner Bike Bull 50801 AGM+SLA 8Ah-s 15 papir érdemes ilyet venni vagy mindegyik meghal egy szezon után?