Én használtam Michelin,Metzelert,de csak egy gondolattal volt jobb a Michelin az is inkább a formája,alakja miatt tetszett sokkal dögösebben nézet ki a motor hátulja,az elefántos talán egy kicsit gyorsabban kopott.
zozó próbáld ki pájára a metzeler rennsportot talán már lehet újra kapni nincs még egy olyan gumi mint az tökéletes kerek a formája hozzá képest egy racetech barum gumi ! pireli diablo super corsa 180/60 lábbtartó csikar és még van fél centi a gumiból brutál jól ki lehet vele gyorsítani a kanyarokból
Mondom én de Himi szereti ha 4 évente cserél gumit. Én letojom minden évben veszek egy használtat max tízesért az vígan bírja legalább ha elszállok akkor nem foghatom a gumira. Kecskeméten is nagyon meg kellet hajszolnom hogy csússzon a hátulja.
Contiból is van fajtán belül többféle keverék..... szoft....
Nekem volt fent Conti a 400 ason road attack. Szar egy valami volt. Hol az eleje mászott el hol a hátulja.
Nemtudom hogy motoron mennyire jo -e vagy sem a Conti, de nekem a terepjaromon mar 51.000 Km-t futottak a Continental gummak , es meg mindig joo 40 %-ak.
a Ninja-n (hatul) eddig Pirelli DIABLO CORSA-m kopott le vaszonig, es ezt nem ujonnan tettem ra, megis ment 10 ezret ! ...
Attól függ ki hogyan és mire használja, minden márkának vannak jó és rossz gumijai. Én metz vettem de keménynek találtam. Lassan négy éve csak Michelint használok.
Hát, még biciklibelsőbe sem vennék Contit
Amúgy vicceltem, nem próbáltam Bridgestone meg Metzeler volt eddig, tehát nem formálok róla véleményt. Metzeler bejövős
ennyi kilóméter alatt 10 hátsó meg 8 elsőt használok el
nekem D211 gp 200 forog hátul, még használható.
Nekem volt fent Conti a 400 ason road attack. Szar egy valami volt. Hol az eleje mászott el hol a hátulja.
ebben országút,,pálya/a ringen egyszer se csúszott meg alattam/és a supersportgumis urak hol voltak?
a Ninja-n (hatul) eddig Pirelli DIABLO CORSA-m kopott le vaszonig, es ezt nem ujonnan tettem ra, megis ment 10 ezret ! ...
vegyétek a méregdrága gyorsan kopó szarokat....
lényeg hogy tapaggyon mint állat,,,,,
Amúgy vicceltem, nem próbáltam Bridgestone meg Metzeler volt eddig, tehát nem formálok róla véleményt. Metzeler bejövős