Köszönöm a válaszokat, így elmondottak alapján szerintem zx9 lesz az asszony az lc4-es is elviselte a 200-250 km-eket, annál szerintem ez csak kényelmesebb lehet Illetőleg én a két lámpásokat nézegettem, van vmi eltérés a blokkjuk között is vagy az ugyanaz?
No én hasonló méretekkel rendelkezem,2cm-10kgminusz,az asszony is nagyon hasonló a te kedvesedhez.Ö azt mondja hosszú úton(200-250km)nem annyira hepy,de melyik motor kényelmes hátul?De majd te döntesz +a pénz tárcád.(ZX9R)
Tudod drusza ,én nem ismerem személyesen Sedut. Nekem rosszat nem tett. Csak az állandó hülyeségei dühítenek. Nem kell állandóan okoskodni, elmondja a véleményét és max jó tanácsot adni. Azért mert neki nem volt jó azért nem kell lehúzni (okoskodni) . Biztos van a kilencesénél jobb fék de úgy szövegel mintha ő szerelne Rossinak. És más nem ment volna más géppel. Tisztára olyan fílingje van mintha egy bontós próbálná elmagyarázni a mercinek a bajait
Menny már a picsába te barom!a köcsög beszólásaiddal,,lefikázásoddal,,,,nem veszed észre magad?mégis ide firkálod a marhaságaidat
Nem seggrakétát,hanem motorozható,túrázásra használható sportmotort akar!
A lomjaidat meg ne itt reklámozd(fostos R1)
aki nem issza el...
Mizujsi ? Vége a melónak?
Nem seggrakétát,hanem motorozható,túrázásra használható sportmotort akar!
A lomjaidat meg ne itt reklámozd(fostos R1)