én már felhívtalak, most te jössz
ha lehet akkor a józsai bizniszt most üsd meg mert kezdődik a szállodában a csövezés és innentől kezdve óne szabadnap
Hát lehet jobb a 6-os, nekem anno 400-as volt, valami fogalmam van róla meg magam végeztem a szervizeket de árban tényleg nincs messze a 6-tól anno a ringen egy 9est fogtam vele meg is van videón, lehet hogy innen volt valaki nem emlékszem meg egy "limó-féle" 10-est is bár ott a pilóta volt a balfasz begőzölt hogy leelőztem aztán egyenesbe elment de kanyarba már elszállt aztán kiment egyenesen a pályáról egyenesbe viszont semmi esélye nem volt ER-6F szintű gyorsulás egy picivel jobb talán de én nagyon megszerettem, sajnáltam is aztán 03-04 636 lett volna de végül 9es lett amit nem bántam meg mert a 63 kg tástem úgy viszi mint a rongyot
látom írogatsz a zxr400-ba is, te ezek ott feszt szerelnek?
most olvastam bele hogy egy csákó 400-at venne de mikor előjöttek a hiba listával úúú bazz! lehet kezdek már olyan lenni mint a sedu, de pl én olcsóbban adom a zx6-ot mint amit ott kinéztek zxr-t+ ha valami gebasz van akkor otthagyod alkatrészbe inged gatyád. ,98-tól a 6 kilósokat lehet aprítani mert bírja a rohadék, pályán talán a súlyával előnyben lehet de az 57 ló a 109-el partiba sincs és írják hogy milyen élmény vele menni, bazz akkor a 6 kilóssal a mennybe szálltam mert azt lehet élvezni, egy ok szólhat a mellett hogy szép állapotú ha olyat keresel, csak egyre kevesebb a jó.
huhh, az a bódis 0' km-es.viszont a száraz kuplungnak nyoma sincs szép darab, és ha úgy szól mit a you tobos vidiken akkor fasz, jót lehet tekerni egy jó úton egy ilyen vassal.
A motorkiállítás szerintem már csak magamutogatásról szól én már nem érzem át ezt a millió olyan képet csinálok amiben fele tömeg van a motor egy picit látszik és ezeket a képeket soha többet nem nézem meg, szerintem ezzel más is így van, inkább a motorba töltöm a belépő árát.Kövezzetek meg de ez a leszarom milyen hideg van felveszem a motoros cuccot és abban feszítek meg csajokkal pózolni ez csak jaszkari. Ez persze csak az én véleményem.
ha lehet akkor a józsai bizniszt most üsd meg mert kezdődik a szállodában a csövezés és innentől kezdve óne szabadnap