Ezzel csak az a baj hogy a menet és a fej közötti rész kisebb átmérőjű mint a menet.Mivel mángorolt a menet. Igy nem lesz teljes értékű a menet M10x1,25-ös 10.9 -es keménységű csavar kell.
Helló!
Ne keress,csináltass,én is azt tettem amikor elhajlott .
Csavarboltba veszel egy olyan átmérőjüt amilyen kell,de hosszabbat.Az ilyen hosszú csavaroknak csak a végén van menet többnyire.(olyat veszel)
Méretre vágod,így marad egy menet nélküli "csavarod".
A most benne lévőt kiveszed és elviszed mintánsk egy esztergályoshoz,aki vág rá neked pontosan olyan menetet.(mert nem az általánosan használt menet van rajta).
Pár száz forintból megvan.
Ha csak motorozni akarok akkor itt az asszony cafe racere, ha meg vadulni, akkor már írtam veszek egy fiatalabb ezres gépet. Ilyen csak még nem küllős kerékkel
Ha nálam valaki lefoglalóz egy autót/motort leveszem a hirdetést. Majd felhívom hátha most már 700 alatt is ideadja
Miért nem motoroztál vele haza? Tegnap is jó idő volt.
Az esztergályos is tudta a dolgát vele,oszt annyi!
Ne keress,csináltass,én is azt tettem amikor elhajlott .
Csavarboltba veszel egy olyan átmérőjüt amilyen kell,de hosszabbat.Az ilyen hosszú csavaroknak csak a végén van menet többnyire.(olyat veszel)
Méretre vágod,így marad egy menet nélküli "csavarod".
A most benne lévőt kiveszed és elviszed mintánsk egy esztergályoshoz,aki vág rá neked pontosan olyan menetet.(mert nem az általánosan használt menet van rajta).
Pár száz forintból megvan.
250mm zx9
mint írtam nekem ezt mondta akitől származik, nem mondott valót
postán a kellék,levélpostaiként.
Barátomnak kellene 1200-as bandikára.
Ilyen csak még nem küllős kerékkel
Miért nem motoroztál vele haza? Tegnap is jó idő volt.