mikor építel össze egy vasat és himli-humli csavarokkal kell bajlódnod akkor majd eccer megtudod. minap egy oldalidomban vaslemezt találtam pótlásba popszegecseléssel az jó?
ha megkapod majd látod, de addig még hívlak mert el jött a tavasz és a haver sisak rostély mechanikát meg kell vegyem, legközelebb mindenki megfogja a saját sisakját, az nekem lesz óóócccccóóóbbb.
az FM W10 PLEXI mozgató műanyagokat kellene megnézni hogy rendelhető-e még.
a bajai bontós is ömleszti meg mások is, de ahol van kpl csavarszett ott 6-10 e ft,ami nem is rossz vas ár, de ha valakinek kompletten kell, pl mint nekem
nekem már fel ajánlották hogy ha levizsgáztatom 35-25 kw-ra akkor megvásárolják. csak azt nem tudta megmondani hogy hol és mennyi egy ilyen mutatvány. és kifizeti az utána járást + a díját
volt már kombi ford mondeó és chrysler stratust 2.0 csere is
Hivj fel bontókat. Megmondod milyen csavar kell (méret) és ingyen adnak. Ez a bontokból úgyis a hulladéktelepre megy mert csavarokat nem keres senki!
Legalábbis bontós ismerősöm a MÉH-be viszi a csavarokat mindíg.
ebben igazad van! akkor körbe kell nézni egy jól felszeret vasboltban és gondos körültekintéssel egy olyat keresni amit átlehet alakítani (nem nagy a feje) gondolkozom még amúgy hogy is lehetne megcsinálni... egy hasonló keménységű anyagból amúgy lehet csavart csinálni... NINCS OLYAN HOGY LEHETETLEN!
az FM W10 PLEXI mozgató műanyagokat kellene megnézni hogy rendelhető-e még.
volt már kombi ford mondeó és chrysler stratust 2.0 csere is
Legalábbis bontós ismerősöm a MÉH-be viszi a csavarokat mindíg.
Viszi,mutatja,kéri és csinálja neki.Ennyi!