nektek melyik lác spray jött be a legjobban? castrolt és valvolinet próbáltam de leszórta... A Mol-ról azt hallottam több helyről is hogy jó, nem próbálta valaki közületek?
mert most voltunk először románia felé és rögtön ki szurtak Bélussal nem kellett le engedni mert nem volt több hordójuk meg kapták a 10 grivenyt de akkor is gyanusak voltunk DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezeknek a lényege hogy fizetni kell csak sokkal 1Xübb lenne ha azt mondanák hogy ennyit adj te marha álltalában én kérdezem hogy mennyit adjak te marha persze ami még éppe bele fér a költségekebe és nem minuszos a buli lényege a dolognak hogy a magyar-ukrán határon 1x mehetsz 7 naponta,amit adatokkal(gépre visznek,kapsz róla papirt)ellenőriznek és hatalmas pénzekkel sujtanak ha meg szeged a szabályt de a patkányok arra nem gondoltak hogy ukrajinának ki mész és romániának jössz be mivel Uniós ország és nincs utlevél kérés sem papirozás,annyit mész-jössz amenyit birsz persze vannak hátrányai is mint páldául ukrán-román határon fizetni kell kemény 10 givenyt (1000 ft-ért kapsz 37 grivenyt)
De a legjobb a stihl lancolaj . Egy McCoi lancolajzoval. Automatán teszi dolgát. Egy évben egyszer megnézem az olajszintet oszt csá .
kiről is beszélünk?
és mi lett a maradék 90 literrel? Kieresztetted eléjük a hóba?
Én itt vagyok