Mi számít hosszú élettartamnak?
Itt van nálam haverom k4 1200 Banditja. 20000 volt az órában mikor vette. Jelenleg 102 ezer van benne. Csak Castrol Act Evot használ. A kompresszió 11,5 bar. Nem csörög nem zörög. Ha visszateszem a gyári csövet olyan hangja van a blokknak mint ami most jött volna le a szalagról!
Egy valamit kellett cserélni az a váltó! De ennek az évjáratnak típushibája!
Akkor szar a Castrol? A lófaszt szar! Ez hülyeség!
Én azt értem és tisztában vagyok vele, de a motor élettartamát értem hosszú távra. A kopásokat meg hasonlókat. Mondjuk ebben mindenki elfogult. Én csak szeretném a lehető legjobb olajat beletenni, ez az amivel nem szabad spórolni.
Hát mondjuk igen, csak hosszútávra ezek nem jó olajok azt mondják, évekkel késöbb fogja az ember a fejét... Én ezt néztem ki magamnak: http://www.autoalkatreszaruhaz...
Csak azért kérdeztem mert tavasszal nekem is lesz csak a castrol nem vált be a váltó annyira nem komálta és pont motul-t akartam amúgy is tesztelni következőnek de ezek szerint be fog válni.
Sziasztok! Vettem egy ZX9R-t és az lenne a kérdésem, hogy milyen fajta olajat javasolnátok bele? 10W40? Én mindig is MOTUL párti voltam, de ha esetleg tudnátok jobbat mondani azt megköszönném!
na akkor ennyi!
Köszi Basi