Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én műszeremet gyümölcslé főzésre használom. Én a motorjavitó.hu hordom,ami nem megy házilag.
Csak nem alcsi gyűjtő lettél?
én meg .......
meg hát!figyelek!
rá kérdeztem a dílerre, nincs már dió vagy zöld dió pálesz
körte, szilva, barack - azt vettem- ,meggy,alma a kínálat már csak.
Nincs mit! Helló!
Köszi! Úgyis csak tavasszal lesz aktuális. Ciao!
Ok, köszönöm!
Ok, köszönöm!
Oké: 06204493051 Azt hiszem hétvégén nem veszi fel, vagy ki van kapcsolva.
ha a 16:41 áttétel helyett 18:52 rakol fel akkor jó, amúgy 110 szem.
Ok. Küldd el!
A nevét pontosan nem tudom, de barátom egyik barátja... elvileg nagyon megbízható garanciát vállal, és olcsón dolgozik! De megkérdezem a nevét vagy az elérhetőségét, ha érdekel. A telefonszáma megvan...
Újpalotára? Én meg itt lakok . Kihez vinnéd?
Az a baj, hogy nekem újpalotára kéne mennme és ha azt vesszük akkor egy 10ezerből megúszom, de ha még oda vissza megyek Kecskemétre akkor legalább egy 20ezerből jövök ki! De azért köszönöm szépen, hogy segíteni szeretnél!
És 119 szemes?
Akkor nem jó az én szerelőm, mert ő szabolcsban lakik. Pedig ő sokkal olcsóbban megcsinálná! Egyébként én Pesten lakom és lehet h elviszem a mocit Pap Lacihoz Kecskemétre, ha gondolod elvihetjük együtt. Bár az árat még nem kérdeztem, utánna járok.
530
Helló! A Motul 5100, 10w50-et tudom ajánlani. Nekem egyáltalán nem eszi, pedig nem kímélem.
Budakalászon
Szeva! Hol laksz haver?
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy '01-es 9eshez milyen lánc kell? Köszi!
Szerelőm nekem is van, köszönöm! Csak az a baj, hogy messze!
És egy karbiszinkron általába 10-15ezer és max 10 perces művelet ez az idegesítő benne. Reménykedtem neked van műszered
Szerintem ettől fontosabb kérdés az olaj. Lehet rossz helyről vettem de nekem a Castrol nagyon hamar elhasználódott, és akadozva működött a kawa váltó, picit ette is. Repsol félszintetikussal nem volt bajom árban szinte ugyanaz.
Kocsiba Mobil1 azt 1500-ért tudok most is ha kell valakinek.