A nevét pontosan nem tudom, de barátom egyik barátja... elvileg nagyon megbízható garanciát vállal, és olcsón dolgozik! De megkérdezem a nevét vagy az elérhetőségét, ha érdekel. A telefonszáma megvan...
Az a baj, hogy nekem újpalotára kéne mennme és ha azt vesszük akkor egy 10ezerből megúszom, de ha még oda vissza megyek Kecskemétre akkor legalább egy 20ezerből jövök ki! De azért köszönöm szépen, hogy segíteni szeretnél!
Akkor nem jó az én szerelőm, mert ő szabolcsban lakik. Pedig ő sokkal olcsóbban megcsinálná! Egyébként én Pesten lakom és lehet h elviszem a mocit Pap Lacihoz Kecskemétre, ha gondolod elvihetjük együtt. Bár az árat még nem kérdeztem, utánna járok.
Szerelőm nekem is van, köszönöm! Csak az a baj, hogy messze!
És egy karbiszinkron általába 10-15ezer és max 10 perces művelet ez az idegesítő benne. Reménykedtem neked van műszered
Szerintem ettől fontosabb kérdés az olaj. Lehet rossz helyről vettem de nekem a Castrol nagyon hamar elhasználódott, és akadozva működött a kawa váltó, picit ette is. Repsol félszintetikussal nem volt bajom árban szinte ugyanaz.
Kocsiba Mobil1 azt 1500-ért tudok most is ha kell valakinek.
körte, szilva, barack - azt vettem- ,meggy,alma a kínálat már csak.
És egy karbiszinkron általába 10-15ezer és max 10 perces művelet ez az idegesítő benne. Reménykedtem neked van műszered
Kocsiba Mobil1 azt 1500-ért tudok most is ha kell valakinek.