.........és az illesztések, és a fényezés is teljesen az eredetire hajaznak. Ugye Kawaszekis által említett vételár csak valami jövő áprilisi tréfa! Ha nem, akkor adtad volna nekem azt a pénzt!
ha meg akarod tartani csak yuasa akkut vegyél, ha 1 év múlva megy a háztól akkor kiccccci kííííííííííííínait, de akkor tudd hogy bármikor ott maradhatsz mert egy fos a minőségük.
ebbe a motorba CR9 EK gyertya kell. vettél ócssssón egy lomot és iridiumos gyertyát akarsz bele venni nem bele való de te azért faszán beleválasztottál, a feléből megveheted a kétpólusú gyertyát, és CSAK gondolom hogy nem vetted még ki a gyertyát sem a motorból hogy megnézd egyáltalán elégett-e a pólus hogy csere érett-e. lehet feleslegesen cserélsz gyertyát
úúúúúú bazzz megvetted a csontikárost
ne akkumulátort és gyertyát végy hanem egy rendes kawasakit egy lomot vettél amin faszán megtanulod a szopás minden fázisát. 459 e-ért C vehettél volna és nem egy rakás melót. a lámpa úgy áll benne mintha bevertek volna neki egyet.
Sziasztok! Nemrég vettem a motorom, kérnék egy kis segítséget, szeretnék venni gyertyát, és akkumulátort. Én ezeket néztem ki magamnak szerintetek jó döntés, vagy mit ajánlanátok? http://www.argep.hu/trend/NGKC...
Úgy-úgy
Ha gondolod megyek felétek is, tudom, hogy te lovat vágsz minden évben Ha két és fél tonna gúnya belefér ebbe a 13 köbös szarba, egy nyóc mázsás muraközit csak viszek neked, a feldolgozáshoz szükséges komplett felszereléssel együtt
22,000 ért küldök neked 4db NGK cr9ek gyertyát + YTX12 LP akksit,postával együtt. ha kell küld a címed,megy a cucc.
ne akkumulátort és gyertyát végy hanem egy rendes kawasakit egy lomot vettél amin faszán megtanulod a szopás minden fázisát. 459 e-ért C vehettél volna és nem egy rakás melót. a lámpa úgy áll benne mintha bevertek volna neki egyet.
http://robogoalkatresz.odormot...
papírkutya!
Ha gondolod megyek felétek is, tudom, hogy te lovat vágsz minden évben Ha két és fél tonna gúnya belefér ebbe a 13 köbös szarba, egy nyóc mázsás muraközit csak viszek neked, a feldolgozáshoz szükséges komplett felszereléssel együtt