Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú de tele van a cerkám az év végi hajrával,mivel bezárt a Brico hatalmas akcióval minden szart meg vettek az emberek ,de azért csinálj belőle minőséget.
Azt nevezem! hát akkor tutira kérni fogom a segítségedet! Eladom és ha a pénz a kezemben lesz akkor szólok egyből!
okés
le kelett engedni az olajat mert a kukucskáló készülékük el romlott 150 liternek hoztak egy 60 literes hordőt és a hóból elővettek a szaros ,sáros,ganés csövet hogy szivjuk le mondom én nem szivok és ezt bele sem dugom ekkor a tolmács közölte hogy 5000 juró a büntetés és marad a kocsi és hogy mikor végeznek az ellen őrzéssel ez az 1ütt müködésünkön mulik ja és utánna nem volt tölcsér amivel vissza öncsük az olajat
Nem állt fel a rendőr f...a
meeee mi lett?
Romániát ne is mond ott is szoptam egy fél estét
Na bazmeg,,,,
má linkelni se tudok......a kurva annyát......
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja-6217610
Inkább má ezt akkor!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja-
6217610
Inkább add oda minimális veszteséggel is. Grandénél mindig van olcsó motor, szerintem korrekt cég. Nálam is akad paripa féláron. Múlt évben volt CBR600RR (2005-ös talán fordított telós) magyar papíros 500,000-ért, ugyanennyiért ment el CBR929 kifogástalan műszaki állapotban.
Hát az a baj, hogy ezt már sajnos így nem megoldható, mert külföldi papiros is ráadásul... de úgy néz ki megveszik tőlem, ha minden jól megy.
Akkor biztosan jó lesz. Szólok amint kelleni fog! És köszönöm szépen!
270 és külföldi papíros? bazz én meg 550ért árultam a 2000-est még szerencse hogy meggondoltam magam :D
A 99-essel nem lesz ennyi gondod, ezt én visszavinném az eladóhoz, ha még nem írattad át.
jók az akksik,én kurva sokat eladtam idén belőle,egyet sem hoztak vissza gariba,de 2-3 szezonnál többet ne várj,azt is csak akkor ha télen jól kezeled !
Lehetséges, hogy továbbpasszolom a mocit. És akkor veszek valami jobbat. láttam 300.000 ért 1999-es zx9r-t magyar papíros ideiglenesen kivontat.
szeva! eddig el voltam havazva melóval, most épp haza küldtek mert nincs kubik, de nem panaszkodom inkább teszem a dolgom. ma eljutok -hova is?- és passzolom a dzsentát. fasza minden reggel úgy kezdeni hogy nem tudod merre mégy dolgozni- ma épp sehova - de volt úgy hogy reggel szóltak hogy kocsiba be egy 508kg vegyi kazánt kézzel irány románia ott kézzel ki csere egy kisebbre, a másikat kézzel be és haza. mondanom sem kell hogy a kézi hidrót itt kellett hagyni ,mert hogy van olyanunk is csak ész.......nincs.
Nem akarlak bántani, de nem volt jó vétel. Ha megkérsz ennyiért kerítettem volna neked fiatalabb kilencest, vagy bármi más jobb állapotú motort.
nem kell a cucc?
Akkor holnapra tutira megmondom mikorra kellene, de lehet akkor még ma. Ugyan ilyen aksi volt az enyémbe is, de sajna beszart szerintem már így vettem hamar lemerül... jók amúgy ezek az aksik? persze egyszer mindennek be kell szarnia.
Pipike!
Néhány éve '99-est vettem dupla ennyi pénzért,nem ilyen......."B"-t
Itthoni megkímélt motort,rendezett papírokkal ,jó állapotban
Semmi +költség ,ráültem és gyíí!
Akkor miről beszélünk?