Na hali!
Ha acc neki pár percet bemelegedni, nem hidegen terheled nagy fordulaton, akkor a 94-97 sem lesz hengerfejes.
A fesszab meg a generátor hibáiról nem hallottam, nem tapasztaltam
Nem érdemes spórolni az eredeti alkatrészeken, mind itt néhányan, osztán mög sirbákolnak, hogy esse jó, meg asse jó.
na mivel mindenki alszik had szóljak a suzirol na látod,suzukinál nincs semmi ilyesmi se válto,se vizforralás,se inditási gondok,futomü fék is elég jó a 750-es lóerőben közel annyi mint a 9-es,és 2001-től már inyektoros,digitzális kijelzős,stb,de a te pánzed a te döntésed
Olvastam a hozzászólásaitokat,de azt nem láttam,vagy átsiklottam felette hogy a 94-97-es évjáratot a "hengerfej" miatt ne nézzem!Hondások pedig említették a fesz.szabályzót és generátort is,de a váltót ugyan úgy a kawasakiknál is!
Azért mindíg probálok egy napot a hétvégén munka nélkül tölteni(na most ez a hétvége pont nem az a hétvége lesz éppen me meló van) Azt nem hiszem el, hogy nincs senkinek vagy egy szombat vagy egy vasárnap. Mert ha NINCS akkor dógozni is fölösleges, mert mi a fasznak dógzó, ha nem marad egy pici szabadidőd sem amit a kedved szerint tölthetsz el
Énszerintem csak annyi az egész csak, hogy nyűgösssek vagytok, nyafogtok itten mint valami jány
Én ezeket a szarráázásokat általában megúsztam
Bár egyszer a H.ringről hazafelé az M5-ön Lajosmizsénél elkaptam a fasz nyelit 230 körül rászaladtam egy felhőszakadásra, hirtelen csak esőpermetet láttam(köd) Nagyjából rájöttem mi az fékezni nem mertem
Egyébként nem értem miért nem szerveztek fórumos gurulásokat? mindíg jók voltak
Két hónapja itt a szezon még egy olyan beírást sem láttam (már akinek van még motorja ugye), hogy egy közös gurulós napot tartanátok
Mi a f.sz van veletek? két hét alatt 20 ft-ot esett a benzin ára
Ez egyedül csaK Bogyesznak rossz.
erre emléxem itt qrva meleg vót
Na akkor fogadtam meg, hogy 30 fok felett nem ülök motorra
Mikor hazaértem az egész napos motorozásból, egy óráig ültem a fürdőkádba (a tököm jegeltem )
Igaz igaz most néztem a naptárat eddi g csak találgattam
Tehát előreláthatólag Június 09-10 SZOMBAT-VASÁRNAP
Persze ha nem visszintesen szakadó jégeső lesz egész hétvégén
2 pina