Hali Szeki!Csak a lelkem sérült,a testem nem nagyon.Megharapott az aszfalt egy kicsit.Ahogy belement a bugi az elejébe elengedtem.A jobbos idom úgy néz ki menthető,a bal és a fejidom nem,de a lámpa egyben van.Az eke idomot még nem néztem meg rendesen.Fáj a szívem mert mint mindenkié,ő is nagyon szép volt!Remélem nemsokára régi fényében csillog!A tanulság?Nem kell eszetlenkedni hideg gumival!Elindulás után 300 méterrel bepaníroztam!Ja és kettővel kevesebb sört kellett volna inni!Köszönet előre a segítségért Mindenkinek!Remélem meghálálhato ha erre jártok!
remélem csak a lelked tört össze és nem a tested, a motor javítható.
az gáz hogy a szezon elején történt veled, mint írtad este volt galiba, írd ki mi volt a probléma had okoljunk mi is.
telószár van, ha bal oldalt tekercset látsz akkor az a generátor tekercse és nem a gyújtásé, deknit is tudok adni, bal idomból meg választhatsz színt is, váltókar is leledzik, este felhívlak.
Szeva Szeki!Az idomokat nem érdemes javíttatni mert ezer darabban van!A váltókar fejét a sötétben nem találtam muszály lesz cserélni.A telószárat is inkább kukáznám.Nem bíznék benne!A baloldali dekni vásott ki.Kikandikál egy tekercs,abból gondoltam hogy az a gyújtásé lehet.Dobj valami árat ha van eladó cuccod hozzá.Az idomoknak meg a teló szárnak örülnék!Ha már azt kicserélnénk akkor a szememnek is kellemesebb lenne a garázsban,mert minden nap elmegyek mellette és fájdítja a szívemet !
A halálodon vagy kékvér
Megvannak számlálva a napjaid
2 sérved van a 3-ik meg mindjárt megszületik
Értelmezésem szerint 2-csigolya alatti porckorongod kampó. Mind a két kilépő idegszáladat nyomja, egyébként ettől zsibbad a zacsi. a 3 csigolya alatti porckorongod sérvednél egyenlőre csak a bal oldali ideggyököt nyomja, de közelít a jobboldalihoz is, amit ha nem teszel ellene el is fog érni A 4-ik csigolya alatti porckorong még nem sérves, de közel áll hozzá, hogy az is lecsússzon a gerinccsatornába. Ha jól értelmezem és talán, ha qrvA NAGY szerencséd van még nincs teljesen kiszakadva, egyik sem, gondolom még műtétre nem javasoltak.
Gyógytornász TORNA,TORNA,TORNA
MBT CIPŐ
és kellő alázat meg pihentetés
Mi sohasem ulunk motorra ha iszunk
az gáz hogy a szezon elején történt veled, mint írtad este volt galiba, írd ki mi volt a probléma had okoljunk mi is.
Megvannak számlálva a napjaid
2 sérved van a 3-ik meg mindjárt megszületik
Értelmezésem szerint 2-csigolya alatti porckorongod kampó. Mind a két kilépő idegszáladat nyomja, egyébként ettől zsibbad a zacsi. a 3 csigolya alatti porckorongod sérvednél egyenlőre csak a bal oldali ideggyököt nyomja, de közelít a jobboldalihoz is, amit ha nem teszel ellene el is fog érni A 4-ik csigolya alatti porckorong még nem sérves, de közel áll hozzá, hogy az is lecsússzon a gerinccsatornába. Ha jól értelmezem és talán, ha qrvA NAGY szerencséd van még nincs teljesen kiszakadva, egyik sem, gondolom még műtétre nem javasoltak.
Gyógytornász TORNA,TORNA,TORNA
MBT CIPŐ
és kellő alázat meg pihentetés