Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van veled Dunai hajós?
ejnye,ejnye a sörrel mindig baj van,attól mindig hugyozni kell és így nem lehet a motorra koncentrálni.
estét.
Lehet az volt a baj hogy kettovel kevesebbet ittal!
Szegyeld magad!
Mi sohasem ulunk motorra ha iszunk
Szevasztok trogerek!
Nem mondod hogy ittál
Hali Szeki!Csak a lelkem sérült,a testem nem nagyon.Megharapott az aszfalt egy kicsit.Ahogy belement a bugi az elejébe elengedtem.A jobbos idom úgy néz ki menthető,a bal és a fejidom nem,de a lámpa egyben van.Az eke idomot még nem néztem meg rendesen.Fáj a szívem mert mint mindenkié,ő is nagyon szép volt!Remélem nemsokára régi fényében csillog!A tanulság?Nem kell eszetlenkedni hideg gumival!Elindulás után 300 méterrel bepaníroztam!Ja és kettővel kevesebb sört kellett volna inni!Köszönet előre a segítségért Mindenkinek!Remélem meghálálhato ha erre jártok!
Hali na végre meg van a friss vizsga szín átírással nem semmi az okmány iroda
remélem csak a lelked tört össze és nem a tested, a motor javítható.
az gáz hogy a szezon elején történt veled, mint írtad este volt galiba, írd ki mi volt a probléma had okoljunk mi is.
telószár van, ha bal oldalt tekercset látsz akkor az a generátor tekercse és nem a gyújtásé, deknit is tudok adni, bal idomból meg választhatsz színt is, váltókar is leledzik, este felhívlak.
Itten van egy pár cumó http://www.kepesmotor.hu/idomo... plusz egy jobbod oldalidom nem tudom milyenre van szükséged http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Szeva Szeki!Az idomokat nem érdemes javíttatni mert ezer darabban van!A váltókar fejét a sötétben nem találtam muszály lesz cserélni.A telószárat is inkább kukáznám.Nem bíznék benne!A baloldali dekni vásott ki.Kikandikál egy tekercs,abból gondoltam hogy az a gyújtásé lehet.Dobj valami árat ha van eladó cuccod hozzá.Az idomoknak meg a teló szárnak örülnék!Ha már azt kicserélnénk akkor a szememnek is kellemesebb lenne a garázsban,mert minden nap elmegyek mellette és fájdítja a szívemet !
A halálodon vagy kékvér
Megvannak számlálva a napjaid
2 sérved van a 3-ik meg mindjárt megszületik
Értelmezésem szerint 2-csigolya alatti porckorongod kampó. Mind a két kilépő idegszáladat nyomja, egyébként ettől zsibbad a zacsi. a 3 csigolya alatti porckorongod sérvednél egyenlőre csak a bal oldali ideggyököt nyomja, de közelít a jobboldalihoz is, amit ha nem teszel ellene el is fog érni A 4-ik csigolya alatti porckorong még nem sérves, de közel áll hozzá, hogy az is lecsússzon a gerinccsatornába. Ha jól értelmezem és talán, ha qrvA NAGY szerencséd van még nincs teljesen kiszakadva, egyik sem, gondolom még műtétre nem javasoltak.
Gyógytornász TORNA,TORNA,TORNA
MBT CIPŐ
és kellő alázat meg pihentetés
2 Jó a fenét, hétvégén tanulás, munka meg vizsga, ma még egész nap meló
1.jó reggelt.
viszlát.
Jimy küld tovább az esőt, mert látom nálatok már nagyon fénylik,neked úgy sem kell mert csak elázik a sok léc az udvaron.
fütyölt a csőbefingás
Persze a fájós derekad kezelésére.
az jó mi is beszéltük az asszonnyal hogy kéne még egy .jó lenne egy 18 éves thaiföldi kislány így a szülést is meg ússza és én se járok rosszul
már nekem van utod ha esetleg még több kellene ,utodokat már a nagy ABC-ben is lehet kapni
degenerált és hermina szerü vagy?