Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értem mivan abba hogy szegény bogyesz nincs rendbe a lényeg hogy kiherélték csak ő tagadja úgy voltak vele ,kár volna szaporodnia
Te jó Isten, Bogyó! Sikoly volt a seggedbe? Vicces lehetett, hogy minden fingásnál sikítoztál
Itt is elkélne 1kis javítás.
Ha sok a trágya akkor nagyon nő a gaz azt meg kaszálni kell.
helló emberek
stét kívánok
sipoly meg volt már egy jó ideje,de az utobbi 2 hét már nagyon tré volt,nem tudtam ülni rajta és folyamatosan levedzett a szőr nőtt vissza felé és az csinálta a galibát
hja én sem fúrtam ki festés előtt az oldalidomot a gombának most a zsír festésen gyakorolhatok, hja ha az is kész lenne.
kiegyenlítő tartály is javítható, ha pedig kifúratod akkor teljes értékű bukógombát tudsz felszerelni ami véd egy ilyen esést is.
balos idomom van 98-01 és egy féltve őrzött 02-04-es eredeti.
az idomokat javíttasd meg, a gyújtás fedél a jobb oldalon van és magnézium cseréltesd, a váltókar" ajuminyium" heggeltesd, a telót préseltesd ki, de asszem van egy épp telószáram ha nem vállalkozik rá senki, nem szükséges párban cserélni, úgy 50 forint egy pár nem kopott szár a szabadpiacon, inkább szedd ki és fogd be egy satuba az alsó szárat ha körbeforgatod a belsőt benne látod a kár mértékét, ha nem akarsz szerelni akkor többe fog kerülni. érdemes a nem sérültet is szétszedni nem-e tört el benne más alkatrész.
Köszönöm Szépen 1Fazon-nak és KawaSzekis-nek !

Szeki!
Rendben van,mihamarabb kiszerelem a mociból a szivattyút és megnézem milyen szimering megy bele! Jelzek feléd amint megvan

Köszi Srácok még egyszer!
jobbulást! és mi volt az az izé. daganat. sipoly fekély polip?
ha a hűtővíz csepegne akkor a szivattyú tömszelencéje -tömítése- hibásodott meg, ha olaj jön akkor a vízszivattyú tengelyénél tömítő szimering enged át.
rossz a telóm így nincs kép róla de van pár kallódó szimeringem oda.
kihuzták végre a csövet de az ülés ugyan olyan nehéz,bár tegnap azért mentem motorral egy pár KM-ert a lényeg hogy nem volt rossz indulatu az az izé szombat varrat szedés és reménykedés hogy nem jön vissza volt bent 1 csaj,akit negyedjére vágtak
Én se nyúltam volna hozzá
A doktorimra készülök de lesz. vagy május vége, ahogy szokott vagy június. Szombaton suliba vagyok, megpróbálom a tanárból kihúzni a vizsgaidőpontokat Akkor már jobban körvonalazódik a dolog
3.-dikk
1.Jó reggelt.
Pipi lesz nálad Májusban valami főzőverseny ?vagy a doktorit írod.
Na mi van apuka +van a zöld ördög?
helló mindenki.
Nekem is volt ilyen gondom!
Szimering lesz a ludas!
Legalabbis nalam az volt a baj!
Szevasztok trogerek!