sipoly meg volt már egy jó ideje,de az utobbi 2 hét már nagyon tré volt,nem tudtam ülni rajta és folyamatosan levedzett a szőr nőtt vissza felé és az csinálta a galibát
kiegyenlítő tartály is javítható, ha pedig kifúratod akkor teljes értékű bukógombát tudsz felszerelni ami véd egy ilyen esést is.
balos idomom van 98-01 és egy féltve őrzött 02-04-es eredeti.
az idomokat javíttasd meg, a gyújtás fedél a jobb oldalon van és magnézium cseréltesd, a váltókar" ajuminyium" heggeltesd, a telót préseltesd ki, de asszem van egy épp telószáram ha nem vállalkozik rá senki, nem szükséges párban cserélni, úgy 50 forint egy pár nem kopott szár a szabadpiacon, inkább szedd ki és fogd be egy satuba az alsó szárat ha körbeforgatod a belsőt benne látod a kár mértékét, ha nem akarsz szerelni akkor többe fog kerülni. érdemes a nem sérültet is szétszedni nem-e tört el benne más alkatrész.
ha a hűtővíz csepegne akkor a szivattyú tömszelencéje -tömítése- hibásodott meg, ha olaj jön akkor a vízszivattyú tengelyénél tömítő szimering enged át.
rossz a telóm így nincs kép róla de van pár kallódó szimeringem oda.
kihuzták végre a csövet de az ülés ugyan olyan nehéz,bár tegnap azért mentem motorral egy pár KM-ert a lényeg hogy nem volt rossz indulatu az az izé szombat varrat szedés és reménykedés hogy nem jön vissza volt bent 1 csaj,akit negyedjére vágtak
A doktorimra készülök de lesz. vagy május vége, ahogy szokott vagy június. Szombaton suliba vagyok, megpróbálom a tanárból kihúzni a vizsgaidőpontokat Akkor már jobban körvonalazódik a dolog
balos idomom van 98-01 és egy féltve őrzött 02-04-es eredeti.
Szeki!
Rendben van,mihamarabb kiszerelem a mociból a szivattyút és megnézem milyen szimering megy bele! Jelzek feléd amint megvan
Köszi Srácok még egyszer!
rossz a telóm így nincs kép róla de van pár kallódó szimeringem oda.
Szimering lesz a ludas!
Legalabbis nalam az volt a baj!