téleg az, ahogy a kometbe is irtam ösmerem a tagot abban az időben meg tehette,ha gondolta 1 éjszaka vett 3mat is a motor még mindig itt bolyong a környéken,elado,legutobb már azt monták hogy ha kapna 400-at is oda adná
szép motor , jó motor, de ha egy taj paraszt kezébe kerül onnanstól.. gondolom a könyöke és a térde is lenn van a kanyarban ha részegen megy haza a kocsmából.
igen, de nem hordom mindig a telefont magammal. 2 hete 2 telót nulláztam egy nap alatt, át tettem egy másik telóba a kártyám, na az szelektálta a neveket és összekavarta. most egy érintő gombossal küszködök. a szerelőt nem tudtam utolérni, ha felveszi akkor megtudom mi kell hozzá.
nem rossz indulatbol mondom,de nem értem ezt a sok benzintyukot hogy tudnak ülni a kakasülőn engem nem igazán lehet rá venni csak ritka alkalommal......9363-nak 1x sikerült,de egy egész délutáni könyörgés utén és szigoruan meg eggyezett 80-as tempoval ja és vissza felé már én ültem elől namost viszont a Szeki bálnáját próbáltam,Pipi az ugy pattant fel mögém,mint egy szüz leány még az öröm könnyet is láttam a szeme sarkában..........mikor vissza hoztam sisak nélkül
de mondja hogy vinni akarja azasszonyt is!
a 750-es nem egy utasbarát motor tudtommal.......
láttam 1-2 jányt a hátsó ülésen
szééép látvány az biztos,csak azt ne mondja senki hogy kényelmes is,pláne 150-200 km en keresztül
Oh, hogy Bogyesz a f.sz lükje ki a szömed
Ez itt nem a reklám helye
Főleg nem szutyuki reklámé
Ugye nem arról a 750-esről írtál amivel én is mentem nálatok
Na szólok is a modinak, hogy ezt a hozzászólásod törölje, mert totyikot tévesztett "Korpa közé keveredett a disznó "vagy valami ilyesmit szoktak ilyenkor mondani
géppuska tüzet reá.
A munkahelyéről kaptam utoljára ezt a belsőkamerás felvételt egy féléve. Asszem még mindíg keresik a romok alatt...
Ugye FAZI?
Hamarosan lesz kép. 1-2 apróság hiányzik, de nagyon jó vétel. Ennyiért biciklit se kapni. Eredeti japán!
a 750-es nem egy utasbarát motor tudtommal.......
láttam 1-2 jányt a hátsó ülésen
szééép látvány az biztos,csak azt ne mondja senki hogy kényelmes is,pláne 150-200 km en keresztül
Ez itt nem a reklám helye
Főleg nem szutyuki reklámé
Ugye nem arról a 750-esről írtál amivel én is mentem nálatok
Na szólok is a modinak, hogy ezt a hozzászólásod törölje, mert totyikot tévesztett "Korpa közé keveredett a disznó "vagy valami ilyesmit szoktak ilyenkor mondani