Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

löktem bele durván 300-at még ehy kis gumi füst is bele fért
csak folyamatosan Pipire gondoltam
Jóóóó reggelt!
A kuplung kapcsolóra van kötve illetve a sztender kapcsolóra! Úgy érzékeli mintha kint hagytad volna a sztendert!
Valami lopás gátló?
1.Jó reggelt.
Szép estét!

1 tipp elejéig fordulnék hozzátok.

Ma jobban megnézegettem a kis kawámat, és észrevettem 1-2 (1) érdekes dolgot.
1 valószinűleges kókányolás állhat a dolog hátamögött, amire nem tudok rájönni, hogy mifene lehet(ett).
A motor bal oldalán az idomba be van építve 1 led, abból a ledből kijön 3 vezeték. A 3-ból 2 elmegy hátulra, a kábelkötegekhez, ami megy az akkuhoz. Útközbe ebbe bele van építve 1 kapcsoló, amit (ÉS MOST JÖN AZ ÉRDEKES DOLOG) ha az 1ik állásba kapcsolok a motor normálisan elindul, de amint átkapcsolom a másikba, jön 1 érdekes dolog. Kuplung be, 1esbe beteszem, elakarok indulni, és lefullad, úgy, mint pl amikor a lábtartón fekszik a gépezet, és úgy szeretnél elindulni...
A maradék 1 vezeték elmegy a műszerfalba, ahol (valahol) 2-vé válik, és ez csak úgy árván van, és a műszerfal felett lóg (kókányolást erősítve, szabadon hagyva, lese ragasztva stb).

Tipp, hogy ez mi célt szolgálhat(ott)?

Én előszört lézerblokkolóra gondoltam, de ahhoz minek 1 kapcsoló, ami a motorelektronikát is zavarja?
És jól bírta a túrát a gépsárkány?
vagy csak arra gondolt hogy hamarosan látni fogja.
Látszik rajta hogy nincs ott Pipi és ezért szarul érzi magát
hú de fiatal vagy a csapatba,1igazi kezdő.
és ki az a kő gazdag emberke?
Pipi turkálta nekem a boltjábol 1 sima polár felső.......nem telik mindenkinek havonta kettőre,mint eggyeseknek
kawa fórumon nem dicsekednék vele amúgy meg elég szar szine van
uj ruhám
itt is minnyá szakad
kurva eső...elég mááááá
ott hát
motoros véradás meg volt Szekibá nem tudtunk arra menni mert jött a világmullás,de tedd el a gumát és érte megyek......hallom Hella hogy járt
na parasztok eljött a délután és esik bazdmegbodri.
tán a gátakon mentél martfűre ?
hülye vagy te ahhoz fiam brutus.....
sztem nem tudod megkülömböztetni a gázkutat egy kerticsaptól
Amugy mikor Martfűn meloztam 2 évet akkor hetente eljártam emellett a szép "építmény" mellett
Ugyhogy ne magyarázz hogy hol van.....
Na le permetezem a maradék gyümölcssarjakat oszt megyek valamerre.
Akkor felétek nem megyek.
Itt nem igazán
megint minnyá leszakad az ég
reggelt naplopók