Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyesz te hát azon a fényképen mindenki kopasz
Valami járvány tombol felétek?
Ez melyik volt a zebrás elütéses kéztöréses?
1,5 év után végre fizet a biztosító. Elég sokat gondolkodtak rajta.
kicsit csodálkoztak a növérek hogy mik azok a nagy dobozok és minek kell hosszabito 2szék?de aztán meglátták a comondor 64-em
pedi a nagy kopasz akitól ugy rettegtél ahoz megyünk horgászni
Mi van ilyen kő gazdag vagy, hogy a kórházba is van neted
Na viszont nekem is mennem kell, a kórházba, mert ma röntgeneznek Ha nem felejtem el berakom a vesekövem fényképét
Ne aggódj Bogyesz tanátam helyetted más programot.
Neked meg inkább műtsék meg azt a gennyedző hereherpeszt Asszem ahhoz amputálják az egész zászlót
Csak a rúd marad A végére a hangod is vékonyodik néhány oktávot, mintha hélium gázt szíttá vóna
3-dik
Hát ha ezeket hozod bogyesz akkor asszem a viktortól kérek kölcsön ilyen TEK-es emberkéket Me nem ilyedek meg a saját árnyékomtól de azé ehhez mán kell nekem is egy kis erősítés
1.Jó reggelt.
Sehol senki akkor én se vagyok.
helló emberek.
Üdv!
há bolond vagy dikk? az megy a vásbá

de talapzattal együtt!
De hozzátok azt a hátsót is amelyiknek csak a lába láccik.
a rossz arcu emberkék barátok lehet el viszem őket Kécskéáre ha nem bánod
Csá Pipikém.....7végi horgászat el marad de ha hamarabb végeznének akkor rögtön hivlak.....nem variálltam a dolgon,essünk tul rajta,ma délután megyek,reggelre kész vagyok hazza meg kedd asszonták
Azé vazzeg, hogy villogjon egy led aminek a célja, hogy elretentse, a rosszhiszemű emberkéket még a motor közeléből is.
Látom bogyesz mögötted gyűlnek a széparcú emberkék
Egyébként az a polárfölső a melletted álló etz színéhez passzol nem azzal vagyol
Coyot téged akkor nagyon átbasztak a gpssel
Lengyusz hülyéktől, csak hülye tanácsokat kaphatsz
ne hallgass rájuk
Rám hallgass
A fémvágófűrész nem fogyaszt áramot