Na jó autókat és robogókat fest! Illetve az enyém előtt csinált egy kolbászzsír metál 900RR-t! Állítólag azt jól megcsinálta! Nekem egyszínű ezüst kellet! Én vittem a színt és a matricát is! Nem is mondom mennyit kért! A kapucnyiét olcsóbban csináltam anyaggal együtt!
akkor meg volt a mai tanulság sajna én is pórul jártam ,igaz csak kicsibe de rosszul esett Rendeltem telószimeringet ágóéktól és másfél hetet bírt ki úgy hogy idegből most a nagyvastól rendeltem
Elvittem a VFR-t egy festőhöz aki állítólag szépen fest!. Mert se időm és se helyem nincs ahol lefessem! Tegnap elhoztam és ma visszavittem ! Úgy jártam majdnem mint Fazi a Seduval!
Rá kellett jönnöm ismét hogy nálunk nem fest senki jól! Ennél még én is jobban megcsináltam volna! Kint az udvaron! Mindenhol megfolyva a lakk néhány helyen meg nem is volt lakk!
a legtöbb neves gyártó készít utcára puha /soft keverékű gumit, csak a balgáknak el kellene dönteni hogy mivel rajol jobban a verdája vagy jobban hangzik a bridgestone a michelinnél vagy dunlopnál, igenis vannak szar típusok- nem gyártók- mint a continental road attak ami 2 év alatt elöregszik szétreped. tehát ha ilyened van akkor vedd nyakadba az országutat és alázd le 2 éven belül túra tempóban. a gumi választásnál érdemes megérteni a gyártó javaslatát hogy milyen típusú motorra ajánlja, tehát ha felteszel egy zzr 1100-ra egy könnyű puha gumit csak mert olcsón jutottál hozzá az nem a legjobb megoldás, de láttam már zx10R-t túra gumival.
Rá kellett jönnöm ismét hogy nálunk nem fest senki jól! Ennél még én is jobban megcsináltam volna! Kint az udvaron! Mindenhol megfolyva a lakk néhány helyen meg nem is volt lakk!