Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél bele két króm szárat és lehet telót készíteni belőle.
az első 750-esm azzal vettem,elől hátul........kacsar ki gyorsitásnál csapkodott a tátulja,viszont ha kanyarba,akár lassu temponál hirtelen fékeznem kellet(kutya,macska)rögtön fel egyenesedett a motor,az enyimen ez a teljesen hegyes profilu volt,irtam hogy 1szer el kapott az eső,olyan érzés volt mint ha defektes gumival mennék,meg is álltam hogy nem e laposs.de nem......és füstölni se volt jó!ha Sedu emlékszel montam is hogy ilyet többet ne külgyél.....de ennek ellenére van akinek bejön
Teljesen egyetértek veled! Ráadásul ha elfekszel a slick-el (mindegy hogy az miatt vagy nem) és túléled még jól seggbe is kúrnak miatta! Arról nem is beszélek már ha másnak is okozol sérülést! Egyébként van néhány ismerősöm aki istenítette a slic-et utcára! Az első esésig! (gumi miatt!) Mert a sima csúszásból tk-s motor lett! Csak bele kell gondolni hogy a megcsúszott gumi bemelegszik csúszás közben! Abbúl máris nem sima kicsúszás lesz!
Ezeket nem én találtam ki, csak összegyűjtöttem őket! Mindazonáltal teljesen igazat is adok nekik! Hatalmas választék van utcai sport gumikból, mindenki talál magának valót, ebben teljesen biztos vagyok. Pályán használt sport gummancsokat általában én is tudok szerezni. Sőt még egy használt slick em is van otthon, attól is megválok valami jelképes összegért.
Szekibá nincs valami 4 csavaros sport dobod?meg kalapál6tnánk valami első telót,az se baj ha forditott
Azért ennyire nem használhatatlan a slick, de most már jók az utcai sport gumik is.
Nekem sokat volt vágott slick, csak nem kell 2 évtől idősebbet feltenni. Abból is van puha, ami nagyon hamar jól fog tapadni. Autópálya tényleg megöli a hátsó gumit, de én se haltam meg tőle. Nem legális persze.
1. jó reggelit.
"ha pályakezdő vagy felejtsd el a slicket. nem fogod tudni annyira felmelegíteni h rendesen tapadjon. utcai sport gumi hamarabb melegszik és kezdő tempóhoz sokkal jobb szerintem."

"A slicsk hiába vágott a "NOT FOR ROAD" igaz marad. Az utcai gumi olyan keverékből készül, hogy hamar, és széles felhasználási körülmények között melegszik, és lassabban hűl le. Ez nagyon jó az utcai használatra (ha végig gondolod). A slick akár vágott, akár nem arra lett kifejlesztve, hogy nagy terhelésen ide oda döntögetve folyamatosan melegen tartsd, de a váltott kanyarokba azért a másik oldal pihen, hűl. Pályára egy Michlein Pilot Power messze jó, ugyan úgy lehet fektetni a gépet. Ugye nem szokták a haverok mérni a köridődet. Akkor nem kell slick. Utcára viszont halálos ítélet. Nem tudsz ! akkora tempót menni, hogy meleg maradjon, tehát csúszik. (a tapadás nagy része lényegében nem súrlódás, hanem kakaszkodás, azaz a gumi belenyomódik az aszfalt érdes gödreibe, és így a gumi beleakad az aszfaltba, de ez csak melegen megy) Autópályán viszont a közepe túlmelegszik, és megint meghalsz. De tényleg.
Utcai gumit vegyél, az a jó!"

"Minden versenysport abroncsnak van egy különös tulajdonsága. Elég magas hőmérsékleten üzemel, és ha túl hirtelen melegszik meg, vagy hűl vissza a környezet hőmérsékletére, akkor bizonyos összetevők elpárolognak belőle. Ezután közel sem nyújtja azt a teljesítményt, amit egy egyenletesen felmelegített, futamok között állandó hőmérsékleten tartott, majd szintén a gumimelegítő segítségével fokozatosan, lassan visszahűtött ugyanolyan gumi. Magyarul mehet a kukába."
meg nyered te megint valami kölcsön hallal villogol serleget meg a 100ft-os boltba veszed
a luzereket szeretik a csajok
Na elbúcsúzok, ma mán jól kiröhögtem magam rajtatok, holnap lesz egy szabad délelőttöm elmegyek a tagi horgászversenyre oszt mögnyeröm
Ja Bogyeszkám az a lúzer ami szívesen lennél amit Bunkó mond az nem valami állás ám Hanem loser azaz vesztes, magyarul örök vesztest jelent
wehehehe
eléd tolnám keresztbe
dehogy találkozunk hát hogy érnél utol azzal a sárga lommal
igy van NAGY bölcs Jimy
Bogyóka, az életet sem kaptad ingyen, hisz az életeddel fizecc érte.
dehogy is vagy majd én leszek ha netán találkozunk és jól szemen váglak
meg ne kérdezd mé vót me meg is duglak
hű,de geci szemtelen vagyok ma este
fogadd el
hátha kapsz piptől egy szánalom dugást
luzer lennék?hum egye fene,elfogadom az állást
nem bakker..már én is unom hidd el lenne 1000 más dolgom,meg lenne hova tenni azt a nyomorult segilyt,de mindig van valami,mindig akad szarság..........
vagy csak egyszerűen lúzer