Bogyeszkám
Május 1 hétvége tájékán mi a programod?
Biztosra semmit nem tudok de van ott valami hosszabb ünnep, lehet el tudnék menni a haverod tavát is megnézni egy pár nagy pont erejéig. Meg mosmá bukósisakot is vinnék, azt főtengelyesre hajtanám az a rikítóan randa haccázat
na ezt se nekem mondták Bogyesz mondjuk a dolognak ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni, de bizonyára megbízható biztos forrásaid vannak erre a témára vonatkozóan
Jó neked ha szeretsz szopni
Az A1-es 150 cm-is jogsival megfognak, hétfőtől 150 ezerre büntetnek. eeznfelül neked lesz még más bajod is ha jól sejtem
Persze jó motorkálást kívánok, ez csak az írígység ami belöllem beszél
hát nem rossz......olajat nem eszi,vizz se fől,kuplung sem csuszik,és minden sebesség meg van,viszont hidegen van egy kis kótogós járása ami melegen el mulik....vannak rajta hibák(fepedt faridom,horpadtank)de elgurul,első telok halottak......vannak történetei a motornak,de mát téleg majdnem ingyen adták,csak toljam elfele
Május 1 hétvége tájékán mi a programod?
Biztosra semmit nem tudok de van ott valami hosszabb ünnep, lehet el tudnék menni a haverod tavát is megnézni egy pár nagy pont erejéig. Meg mosmá bukósisakot is vinnék, azt főtengelyesre hajtanám az a rikítóan randa haccázat
hisz "mély" nyomokat még egyetlen nőneműben sem hagyott még azzal a nokedli kis cerkájával
jogsival meg ne törődj......már rajzoltam papirbol
Az A1-es 150 cm-is jogsival megfognak, hétfőtől 150 ezerre büntetnek. eeznfelül neked lesz még más bajod is ha jól sejtem
Persze jó motorkálást kívánok, ez csak az írígység ami belöllem beszél
Látom nem tudsz elszakadni a szétesikszertől.