Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia csokos fazi nah te aztán azonnal a nőkre fogod a dolgokat ezzel az erővel pasi is lehetne nem de
Bogyóka,köszi én jól vagyok és ők is
reggel korán szeretnék indulni,de nem tudom mikor érek oda délelőtt az biztos ugy nézki szekivel a béjemwévl az asszony nem jön
Te mikor ersz oda Pipohoz es kivel mesz?
Lehet azert nem sikerult megcsinalni mert,nem szedte ki Jimy a hatso kereket!
Jimy
akkor javaslom a rá állitást (tű,cérna )
Lattam ahogy imi meg Pipo baxaxanak a fekkel ,hogy obban fogjon.
Megall nekem 4 ujjal is.
En nem baszakodok vele
sajna a 4-et
http://onroad.hu/cikk/kawasaki-fekpadi-meres.html
a te kilencesed vajon melyiket kivánja
Ezek a 9-esek olyanok mint a nok!
Valamelyiknek eleg 2 ujj de valamelyik kivanja a 4-et!
szia Karmi hogy ityeg a cickók?
szerintem meg akkor is a betét miatt megvan szorulva az alsó munkahenger...........szedd szét a dugatyukat,nyomd ki a munkahengerből és óvatosan csiszold meg 1 kis vizpapirral,ha a gumigyürük jók,akkor told vissza uj betéttel és lás csodát
Hali!

Betét cserére azért nem gondoltam volna, mert ismerős 2000res ZX6R-jén kb 1 miliméternyi betét van, és mégis egyből kicsit is behúzva fog mint a barom...

Régen gyári fékcsővel enyém is ilyen volt. Rákerült fémfékcső, egy darabig jobb lett, de mostanában már nagyon nem akarja a megerőltetni magát. A drz-n két ujjal fékezhetek. Itt ha két újjal húzom, ráhúzom a többi ujjamra a fékkart, hogy ha meg akarok állni.

Tehát fékezzek 4 ujjal mi?

Na jobban nekiesek a témának, aztán kiderítem, hogy mi a baja
szia Bogyóka
angel eyes házilag Jimy a katéter beszerző
Pipó..majd ha vissza olvasol,kérlek hívj fel,szeretnék beszélni veled fontos lenne! köszike pussza
jó reggelt zöldek...
becézgetel vazze!?
Gratula!
,
Szép Napot kawaszeki és persze mindenki másnak is!

Rég jártam már erre, hiszen a jó kis ZX9R-et fájó szívvel kellett eladnom tavaly ősszel, mélyen a piaci ára alatt ... de csak nem bírtam ki .
Bár nagyon sokáig keresgéltem az utolsó szériás ZX9R-t, de a hazai piac nem kínált ár-érték arányban megfelelőt a télen.
S mivel látom, hogy milyen motort linkeltél be, hát megírom, hogy ugyanilyen szépség tulaja lettem .

Rövid összehasonlító teszt : a kényelme és a futómű biztonsága sokkal jobb a sólyomnak szerintem, de a fékek a Ninja javára írhatóak

Mindenkinek balesetmentes évet kívánok!
meg van a kiszedetlen matricád, veszek egy nagyobb borítékot és du. posta.ügyes légy ám.
1 ba van
Nincs lovem