enniyre megborítottad,hogy leért?
valami mz,etz üzletbe keress ilyet,a müszertartó konzol csavarjai ilyennel vannak bedugózva...
vagy a másikat is dobd el,és már fasza is lesz!gyárilag sincs benne szerintem
délután kiderül a disznóság,viszem oszt megmérünk rajta amit tudunk.Azt mondja a cimbi hogy a GPS is haza tudja vágni az akksit,ha sokáig van rajtahagyva álltó helybe,állítólag sokat vesznek fel ezek a szarok
Ja!Ilyened nincs véletlenül valamelyik fiókba?A hétvégén elhagytam valahol a Mátrába
Ez a kis dugó a csavarba.
én is kocsikázok már egy ideje, pedig az idő tökéletes, csakhát most lettek költségeim a gépre, és közel 150 ezret sajna nem tudok elörántani a csikkzsbböl.
maga a szabályzó ugyan az, a csatlakozó lett vízmentesítve.a saját 95-ön én direktbe összeforrasztom és zsugor csövezem mert ha melegszik a csatlakozás esik a töltő feszültség. neked viszont a dióda sor hallhatott meg és nem szabályozza már le a feszültséget, nekem annó az xj 600 diversionon volt hogy mikor megdöglött a fesz.szab. 17.8v-tal töltött, de még az elektronika kibírta. előtte halt meg az akkum és az vágta haza a szabályzót is. nekem magyar került bele azóta is tökéletes.itt a link róla, enyim vót 11 000 km -esen.
!Mármint ilyen dugót! lehet kapni 5-és 6 os hatszög nyílásba is!
mintha 6-os imbusz lenne mindkettő,ugy emlkészem!
neked is van egy ETZ-d nem?összehasonlítanád?persze ha megvannak benne
valami mz,etz üzletbe keress ilyet,a müszertartó konzol csavarjai ilyennel vannak bedugózva...
vagy a másikat is dobd el,és már fasza is lesz!gyárilag sincs benne szerintem
Ja!Ilyened nincs véletlenül valamelyik fiókba?A hétvégén elhagytam valahol a Mátrába
Ez a kis dugó a csavarba.
a '99-é ilyen
gondolom azé tört le