Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek a vasa?
aa cibere már jól átvan alakitva
Csilláknak boldog névnapot
itt a jó idő emberek
Szerintem ez a legutsó tipus, elírták az évjáratot, vagy valami más mókolás van vele. Nagyon jó vételnek tűnik.
A CBR-rel motorozom inkább, köszi azért
minden nap kirak az orosz mert hogy nem telt le a 24óra és haza sem enged mig le nem telik ki kéne hagynom 1 napot de szezon van
Jo reggelt trogerek!
Pedig bitang jol szol
vas-hétfő a nyugi ideje, mondta holik hogy nehéz odakünn, ő sem tud tele tankot hozni, mondja hogy van olyan vámos akinek pontosan beállított mércéje van a passat tankokhoz.
hónap hilak a teló mester munka de nem tudom mikor megyek érte moszkva 1re durvább és minden napom bevan táblázva vasárnap-hétfő nekem is ünnep a lányommal
Hello!. oksa, rakok fel holnap képeket róluk ide. jóéjt
ja, bogyóóóóóóó! teelóóóóóóóóóó!
most lépek, de holnap rá kérdezek milyen az állapotuk.
Hello Szeki!

Mondjak vmit a csizmákról, vagy miért írtad?

Edem
te leskelődsz?
nincc itt más, és ilyenkor a freemailem halott holnap meg meló.

köszönöm a képet.
Én Bali vagyok!Itt a kép de egyszerűbb lenne ha mailt küldenél adatlapomon ott az elérhetőségem és akkor nem zavarnánk itt a kedves fórumozókat!
bali105@t-email.hu
nekem mindegy kitől vesszük csak döntsön már
basit írtam, basi, csak a cimbora öntözőt készül szereltetni és meg kell győzni hogy együtt vegyük meg a kettőt, a tied fajtát is elküldtem neki, csak ütni kell a fejét hogy döntsön.
Az a bali nem én vagyok szeki!
első itt=is
szombaton dolgozom, és vasárnap egerig megyek. szombaton lesz lecsóm kedden tudom utalni a kesht, sztán majd küldöd.plexi a cimborámnak is kellene, basi itt ajánlott itt plexit, füst színű kell mindkettőnknek. lökj egy képet róla hátha mások is rávetik magukat.
na bazz ez se kutya