Sziasztok! zx-9r re keresek kipufogódobot. olyan kéne amit a sima gyári helyére feltudok csavarozni. ha van valakinek légyszíves írjon e-mailt és küldjön vele képet is. köszi. wega-jager@freemail.hu
igazából egy zx9 csuka lámpás vagy egy 636 kereskedőnél kedvező önerővel de még az r6-r1 is csábit nagyon cegléden találtam 2 egész jó kereskedők egyikel beszéltem is na ők normálisak voltak nagyon :)
tovább nézelődtem kereskedőknél motort találtam még 1-et Pécsen dehát nem tudom hogy mennyire mondják magukat motor kereskedőnek felhívtam őket mondom ez meg az érdekelne ne haragudjak de nem érnek rá mert könyvelőnél van hívjam a kollegáják felhívtam feltettem a kérdéseim azt mondta nem ér rá most mert a könyvelést csinálják és hogy menjek be mondom voltam fél 5-kor és 5-ig vagytok hát igen mert nem érünk rá most a könyvelés de nem is ez a lényeg igy mondta :D aztán ilyet szól ha mennék hozzájuk elötte hívjam fel hogy ott vannak mondom jó :D tudjátok mikor :) buktak egy vevőt :) szerintetek ez hozzá állás?
Nah léc. jó éjt nektek csinos csajokat álmotokba,Bogyó neked nem,mert még elélvezel álmodba
Mit keresel ennyire