a múltkor beszéltünk róla a másodikat kidobálta aztán mikor szétszedte kérdeztem hogy mi van a váltóval nem is tudta hogy hányadik fokozat a rossz mondta hogy megvan kopva az egész ő csak a második pár fogaskereket akarja cserélni a kukactengelyt és a léptető villát
hmmm, azt nem mondtam hogy el is vállaltuk a hétvégi melót, csak mondták hogy menni kellene.
én mondtam hogy nem meeek, a többiek is beintettek a vezérnek, úgy hogy vasárnap reggel fel tudok lépni egerbe, elviszem a cuccot a szerelődnek és ha tudja mi kell a váltódhoz akkor viszek ahhoz is alkatrészt ,nem fontos megvenned lásd milyen alkatrész van hozzá.
akkor el kell halasztani úgy is azt mondta hogy a használt tömítéssel nem rakja össze meg a váltóhoz is kellene pár alkatrész sajnos egy darabig még ott fog pihenni a gép
két hete folyamatos meló 6-tól 18-19-ig, szombat reggel 6-kor 40 tábla lemez feldolgozása cseppentőnek úgy hogy 12-kor zár a bolt, és a szavamat adtam a srácoknak hogy meg lesz SÓS-ba.
üdv bali! ha meg van még a karod akkor 10-be viszem+ posta.
hétvégén dolgozom a tetősöknek és ezt még rászánom.
válasz?
ha eekőtt akkor jövőhét szlovákia.
Küld át mailben a címed és elküldöm,vagy szonbaton Mogyoród Hatvan környékén leszek!
én mondtam hogy nem meeek, a többiek is beintettek a vezérnek, úgy hogy vasárnap reggel fel tudok lépni egerbe, elviszem a cuccot a szerelődnek és ha tudja mi kell a váltódhoz akkor viszek ahhoz is alkatrészt ,nem fontos megvenned lásd milyen alkatrész van hozzá.
hová meek? andornaktálya.
szeki majd vissza olvasok ha válaszolsz
Nah jön le a párod pipihez arra válaszolj már!
Szeki a párod jól van,jön pipikéhez
hétvégén dolgozom a tetősöknek és ezt még rászánom.
válasz?
ha eekőtt akkor jövőhét szlovákia.