mert ha még nem nagyon hibás akkor első fékre nem veszed észre mert az egész teher előre esik viszont próbál a hátsóval ahogy irtam és kiványcsi vagyok hogy be vállik e
az asszonyt kültem a csapágy boltba és rá kötöttem hogy megne mondja mihez kell csak a számát irtam fel egy papirra de az eladó rögtön tudta de nem adta drágábban
az enyim figter volt könnyen hozzá fértem de szerelő havernál láttam hogy csak a hátulja volt emelőn mert az elejét mindig a kereket rángatta előre-hátra hogy lóg e de a NAGYOK meg mondják
én is megnézem a csapágyboltban is majd, ha valóban ez a baja... Igaz én szétszedtem a télen, átzsíroztam, de lehet nem állítottam elég feszesre, azért ráz...
a suzira volt jellemző,hogy 150-160 folyamatosnál elrázta mindenem megállás,torna és már nem mászkáltak a hangyák a csuklómban és a bokámban a lényeg hogy alatta,vagy felette kellett haladni
aha kerékcsapágy lett cserélve a kormány nem nekem kis sebességnél nem csinál semmit csak 180 felett és meg van az a koppanás is toláskor mint neked de majd az okos szerelők kiokosítanak