én a számokat csak példának irtam nekem az autó 35-ért ment át ugy hogy bajos kormány összekötő,nem 100-as lengés csillapitó,1-2 szilent is oda plusz a kótogott motorszám reggel vittem,este hozták amugy az csinálja akinek nem adtad oda a gázt két napig hitelbe,akinél tavaj bográcsoltunk az udvarán
Na ilyet választott az asszony(fát) Mintha szándékossan akarna velem kibabrálni Lehet, úgy van vele, ha neki is dolgozni kell 24-én én se unatkozzak itthon Ő faszán kiválasztotta a fát, persze elmenni érte elhozni és kifizetni azt nekem kellett
Majdnem 3 rugó volt
Bogyesz nem mindegy hogy milyen a generátor felépítése! Állandó mágneses vagy gerjesztő tekercses! Mindegyik áramot termel és csak a feszültség szabályozása más-más módon történik!
Amúgy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Azt hiszem gurulok egyet fa állítás előtt! 11 Celsius van nálunk és nem MÍNUSZ!Ragyogó napsütés! Mintha tavasz lenne!
Nem terrorizáltam, a videó pont azt mutatja, hogy kiakasztja a fordulatszám mérőt, gondolom a sebesség mérföldben van megadva.
Brutális ez a gép, de sajnos külsőre ocsmány, nehéz lesz eladni.
A link címe adott volt.
A vizsga egyre sürgetőbb, nem akarok nagyon sok pénzt otthagyni érte.
Habár jobban kedvelem a halállevest, amit a halnak az állából főznek!