Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"KONDENZÁTOR KAPUT" party ecsegfalva nevű helységben vót még pár éve megtartva, evés ivás rókafogás nevű népi játék megzenésített esete.
jó reggelt! bogyo itt agy?,
tőőőőőőtés.
Én meg házi páleszt töltök a pofámba.
hú bakker ez volt az év leg szebb hozzászólása
na akkor befutott szeki
el sem hiszem bogyó mit írtál
generátor szénkefe
tehát: a 99-esben motorblokk bal oldala kiálló arany színű dekni hat pöccsel a tetején.ez alatt lapul a generátor tekercs amiben indukálódik a feszültség . a főtengely bal végére felszerelt szabadonfutó/állandó mágnes kompozíció segítségével lehet forgásra birni a főtengelyt, és az állandó mágnes segítségével indukálódik az előbb említett generátor dekniben fixen 4db imbusz csavarral rögzített generátor tekercsben a feszültség. ez a feszültség több mint a motor elektromos rendszerének ellátására szükséges mennyiség ami a motor fordulatszámával arányosan nagyobb/több lesz, a feszültség szabályzó szerepe ezen feszültség stabilizálása és a felesleges feszültség hő energiává át alakítása, az akkumulátor egyenletes feszültséggel történő töltése.

én meg most feltöltöm a poharam muskotályos borpárlattal ami monsterbe van keverve.................................töltés.
végre stabil netem van erre mindenki szét széled mi van büdös vagyok ?
Majd ha meg hívsz.
zsevasz drusza mikor gyüsz felénk?
Szeva drusza
gondoltam de akkor is tecik különben is nem nézed a barétok közt amúgy meg szia kacsód hogy van?
Te zozó
Itt mindenki olvassa a viccek topicot is...
Ismerkedés a diszkóban
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen
gyártmányú?
- IFA.
még nézesd meg a kondenzátort,és a fesszabályzót
mérted már multiméterrel ahogy montam? generátornak sok baja lehet.......szénkefe....stb nekem konkrétan 1X le volt szakadva a vezeték a forgó tészről.........de 1 jó villamoság szerelő meg tudja nézni és csinálni ha a tekercs sérült,na akkor cseréld még a szigetelő réteget is maszekol6od lakkal
Konkrétan nem tudom mi a baja, feltöltöm az akksit, és egy úton lemerül. Úgy tűnik mintha nem töltene vissza a gép. Az akksi jó. Mi lehet a gond?
jó estét me mi baja hogy másik kell?minden javit6tó de ha be fut a Szeki talán neki van
A sok csöves igen sokat iszik
Na most jöttem a céges bulirol.
Jó estét.
hu-húúúúúúúú
sok
ja,jó estét...
Jó estét Urak!

Mennyibe kerül egy 99-es modellhez egy generátor?
na,neked is agregát ki kapcs villany leoooo jócaka
na..........mindenki csomagolja az ajándékokat
Jóccakát...