Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg előre kifizettem az egész évet, hogy ne legyen gond
Csak tudnám minek...
Nem mondod komolyan, hogy még te fizettél pluszba?
Min. hogy bocsánatot kérnek vagy ha nem akkor azonnal irány egy másik biztosító. Egyébként meg a lejárta után még 30 napig érvényes a biztosításod.
Nekem ugyan így nem küldtek csekket. Elsőnek bementem kértem egyet. Adtak befizettem. Rá egy hétre jött a fizetési felszólítás irgum burgummal. Küldtem nekik egy felháborodott levelet. Onnantól lapos kúszásban válaszoltak sűrű nyelvcsapkodások közepette.
Velem is ezt akarták játszani. Nem küldtek csekket, amit személyesen befizettem leszarták. A panaszkönyv megoldotta a problémát. Ők kértek elnézést.
Ugyhogy van egy STABID
cső, megkaptad az üzimet?, Az eszem megáll a biztositokon, tegnap be akartam fizetni a biztositásomat, negyedévre 10000 rugó lett volna, közölték velem, hogy se befizetés se csekk nincs, utaljam át, menjek át a bankba és utána vissza, mondom nézze meg hogy mi van most a biztimmel, 07.30 ig volt érvényes, figyeld, 07 26-án felmondták dijnemfizetés miatt, pedig anno márciusba kessbe fizettem be nekik, a mabiszt is, most ujra mabisz, és 30000 ezret kellet fizetnem hogy ismét motorozhassak, hihetetlen undoritó népség, pedug dugtam az orra alá a kis cetlit amit ök küldtek, azt mondja neki a rendszere ezt irta és ennyi, telebaszott biztositók elmennek a kurv@ annyjukba mind.
maga még él teveúr?
megint nálla keltél
hát ezt beszoptad ,a csajos gyorsabb volt
3. dik. Szép napot mindenkinek
3.
2.-iik
1.
jó éjt
szija én még várom a szakácsnőt
Na csá megyek pihizni holnap meg irány kecskemét
csak fel ne fujd a takaród
egészségtelen......
nincs,bolognai vóóót........csak vóóóót
elpusztítottuk
mostmá nem tudok majd aludni
hát már miért ne főzhetnél én amugyis vagy 3fajta kaját csinálok a multkori tapasztalatok szerint a kaja fogy a leghamarabb
Jó étvágyat
Na jo 8 trogerek
Megyek megtomom a majmot azt alvas
Vissza is igenyeltem a reszem
Ja
Teli lettek a kórházak?