csimbikém én is arra gondoltam hogy itt 1 összetartó baráti kör jött össze de ugy látszik tévettem ha zt 1 szerelős kawasakis 9-es oldal akko nem tudom sedu mit keres itt a hirdetéseivel (hangfalak vackok szarok)és hogy dicsérem a suzukit................hát én pontosan a cápára gondoltam ide irja hogy mekkora 1 fos suzukit vett ócsón és hogy nem megy ugy mint a 9-es.....én erre reagáltam hogy 1évszázadokkal is fiatalabb 1000literes motor ne hogymá ne menjen jobban........aztán olvasok a suzuki fórumon hogy ott meg a kawát szidja,idétem,,jó ez az 1000-res csak ugy zörög mint a kawasaki,,hát én valahogy nem állom a kétszinü embereket este meg lehurrog az aksi hogy ne szarjuk össze a topicot a csajával....irjunk a csevegésbe?már miért irnék oda 1.nem ismerek senkir 2kinek mi köze ahoz hogy én mit s kivel beszélek a csevegőn(mert ugyis lett volna hozzászóló)na lehet tul reagálom a dolgokat meg hisztis kurva vagyok de nincs 9-esem ugyhogy téleg léptep.........pá mindenkinek
sedu ha nem veted volna észre ez a topick már rég nem a szerelésről meg a kawasaki zx-9r- ről szól hanem egy oly an társaságról aminek a túlnyomó részének 9ese van és másokat nem rekeszt ki legyen az szutyukis yakamás vagy egyéb és többségben ismerjük is egymást már személyesen
aki meg komolyan vette ezt a gsx-r es dolgot az csak egyszerűen buta
halos te.........gyerek!ha nem irkáltam volna be suzukis ként a 9-es fórumra akkor sosem vettem volna tőled lomokat és sosem vetted volna meg a motorom amin is kerestél(persze segitettél el ismerem)és szerimtem összejött 1 pár barárság is ami jó dolog!pl a 9-es talin kécskén nem minden motor volt kilences sőőőőőt voltak akik kocsival jöttek(nem csak én)én példdául sosem szidtam a kawákat nem tecenek és kész.....én csak dicsértem ezt a fórumot mert hogy itt milyen rendes emberek vannak de tévettem ugy hogy lépek is innen na pá
Igazad van, én is ezt szoktam mondani. Le kellene korlátozni a topikot olyan emberekre, akiknek volt legalább 1 kilencesük, vagy most is az van, esetleg minimálisan sport kawa.
Beugatunk, hogy jobb a gixer, meg mit szívtam, ma is bebasztam, jót szartam, nem ide való.
Van dühöngő/anyázó, beszélgetős topik, üzenő fal is a hülyeségekre.
Tudtátok, hogy a ZX10-re és a Z1000-re egyforma fogaskerék való? Ugyanez felmegy a fiatalabb kilencesre is.
nem vagyok hisztis gyagyás csak kicsit meg lepődtem nem vótá te ilyen ha meg jön egy uj 9-es tag az legalább látja hogy itt beszélgetni is lehet nem csak vagánkodni amugy is tudok egy csomó 9-es tulajt akik itt vannak az SM-en de még a 9-es fórum közelében sem jártak na koptazsd csak tovább a gumikat üdv
Igen ghosty ezek nem 125-ös pálinkák 120 kg-val
A Zozoét könnyeb valamivel dönteni, eleve egy 30-40 kg val könnyebb mint elődje. A b szériát berakni-kivenni a kanyarból egyaránt nehéz és fáradságos meló(ha valakinek meg nem is áll jó a futóműve, mint az enyém sem igazán volt jó beállítva annó , akkor bizony cifra dolgokat tud csinyáni egy jobb döntésnél Többnyire rázza az elejét és patogtattja és csúsztatja a hátulájt )
A Fazi zőőőd kakija meg nem mérvadó
Az eleve úgy sz@r ahogy van
Remélem én is Jimy Mert nagy nehézségek árán ugyan de sok gyakorlással megtanultam balkézzel inni a sört
Amíg ti a 40 fokos melegben melóztok, addig én iszom a hideg balkezes söröket közben számolgatom a táppénzt(ami nem kevés meló )
Szeva Robi Köszönöm kérdésed, már most jobban valamivel. Bár még egy hónapig rajtam lesz a gipsz , meg még 2 hónap a teljes felépülésig ezek nem túl rövid idők...
nem azért írtam,h bedobd a hisztit ,csak ezt gondolom ,van ennél alkalmasabb topik az előbb említett beszélgetés lebonyolítására ,gondolj bele,jön egy lelkes újdonsült 9es tulaj és benéz ide .te kis sértődős ribi
szerintem elfekütted a fejed a melegben !ha senkit nem érdekel akkor miért baj szerintem nem irtunk semmi rosszat sőt nem is bántottunk meg senkit de tudod mit ez téleg egy 9-es topic és megyek is innen a picsába szevasz
85 euróé tudok pályinka főzőt, réz, és rozsda mentes, csövekkel, és hűtőtartállyal.
Profi szerkezet nem tákolmány, haver hozza kintről, jóféle.
aki meg komolyan vette ezt a gsx-r es dolgot az csak egyszerűen buta
Me az jó lesz ha siet. Indultam.
Beugatunk, hogy jobb a gixer, meg mit szívtam, ma is bebasztam, jót szartam, nem ide való.
Van dühöngő/anyázó, beszélgetős topik, üzenő fal is a hülyeségekre.
Tudtátok, hogy a ZX10-re és a Z1000-re egyforma fogaskerék való? Ugyanez felmegy a fiatalabb kilencesre is.
A Zozoét könnyeb valamivel dönteni, eleve egy 30-40 kg val könnyebb mint elődje. A b szériát berakni-kivenni a kanyarból egyaránt nehéz és fáradságos meló(ha valakinek meg nem is áll jó a futóműve, mint az enyém sem igazán volt jó beállítva annó , akkor bizony cifra dolgokat tud csinyáni egy jobb döntésnél Többnyire rázza az elejét és patogtattja és csúsztatja a hátulájt )
A Fazi zőőőd kakija meg nem mérvadó
Az eleve úgy sz@r ahogy van
Amíg ti a 40 fokos melegben melóztok, addig én iszom a hideg balkezes söröket közben számolgatom a táppénzt(ami nem kevés meló )
Pipi remélem innentől 40 fokos melegek lesznek árnyékban is.
A gipsz meg hűvöst tart a kezecskédnek.