Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már kukában van!
120/70.......180/55oldalt még a szőr rajta van van 1 kis felületi kopása.de elviszem és meglátod sajnos fotózni nem tudom mert nincs kábelem viszont füstölni valót is tudok viszek benne vagyok
kb 2-3 hátsó gumit tudok vinni ha valaki füstölni szeretne, de kécskén van szombaton gumis?
na jó, tudok vinni egy + felnit is és csak a gumikat kell rajta cserélni!
Le öntjük benzinnel, és meggyújtjuk.
Ha Basi nem dobta ki az én gumimat és elhozza, akkor azt is fel lehet áldozni a füstölés oltárán.
Milyen méret? 180/120?
Jimy csak annyit mondott hogy Metzeller Z6.
kapucnyi viszem a gumát remélem jó a méret és birod a strapát
huuu ez az én hires bogyeszgulyásom ilyet kaptok megint amugy itt reggel óta szakad az eső mondjuk engem nem zavar én nem fogok ázni
reménykedek benne hogy jó buli lesz!
pipi egy pár gumi sikálni a fórum találkozóra?
na meg a panyolai fürtös megy pálesz.
Mégvalami!
Ha esetleg valaki pestről motorral akar menni, esetleg tudok kölcsön adni esőruhát, van egy rámvaló kawasaki (zöld-fekete) esőoverálom.
Eddig 2-szer volt rajtam, de egyszer sem látott még esőt.
Úgy vettem, hogy akkor is rámjön, ha a ninja kabát is rajtam van, meg a nadrág is.
Hívjon az akinek esetleg kell kölcsönbe a hétvégére.
Akkor a képek:
Ha már találkozunk hétvégén, akkor volt valaki, akinek kellett volna a balos tükröm, ami megvan repedve. Ha kell még, akkor elviszem PIP-hez és onnan majd elviszi valaki. Azt hiszem debrecenből volt valaki, akinek kellene.
Mellékelek egy pár képet róla.
Na végre,egy értelmes tájékoztatás
Elvis tényleg él?
Pipi az első kérdés: Ki ölte meg, John Fitzgerald Kennedy-t ?
Na akkor szombat reggel mindenkint szeretettel várok
Ha minden ágyat kihúzkodok akkor talán 9 férőhely van
Előzetes számítások szerint, mivel 4 ottalvós hölgy lesz, ez azt jelenti, hogy a párban érkezők, kapják az ágyat. Akinek nem jut, az gumimatracot, hálózsákot, párnát hoz magával. Gyengébbek kedvéért mint(kojot) a gumimatracot a földön is el lehet helyezni az épületen belül. Én is a matracomon alszom amit kunmadárra vettem Természetessen akinek a kepingezés a vágya, hozhat magával sátrat. Az ágyakhoz, nem túl sok ágynemű tartozik, mert aki ide jár nyaralni, mindíg hoz magával. Néhány pokróc és párnát (kopaszon) tudok biztosítani az ágyakhoz, de aki 5 csillagos hotelbe szeretné érezni magát az hozzon ágyneműt
Sört, bort, üdítőt, kávét, süteményt, kaját én állom. A tömény szesz a ti dolgotok
Én kora reggeltől ott leszek, pakolok, előkészülök Gyertek ti is minél korábban
Helyszín: Tiszakécske, fácán utca Ez a tiszaparttól visszább két utca. Goggle maps, google ears-on megtekinthető. Az a ház amelyik visszatükröződik. Aki eltévedne kécskén belül azt jimyfutár beirányítja, ő estig állítólag alkoholmentes.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, aki akar kérdezni tegye meg délután megválaszolom
na..tuttam én kapom az 5öst
Szép reggelt!
Jo reggelt trogerek!
Jó reggelt!
3.
2.