Klackó Te egy délutánra jösz csak neked esélyed sincs neveket tanulgatni, Eksön azé támogatja az ötletet viszont mert ő úgy hülye ahogy van
Viszont ha gondolod viszek egy alkoholos filcet és mindenkinek a homlokára írjuk a nevét
Én Basi és rendfild kivételével mindenkivel találkoztam javarészt akinek kimondható a nickneve én általában azon szólítom
ha meg be vagyunk már mákolva akkor meg már nem mindegy?
9363 ha jól sejtem apósodról van szó. Add át Mónikának őszinte részvétem és fogadd te is
Hát ha hamarabb nem akkor júli közepén nagykállón vagyok akkor találkozunk.
Illetve júni 5-ién nyíregyházán vagyok a vadasparkba, de az ilyen családi dolog akkor nem hiszem, hogy összefutunk.
szerintetek hülyeség lenne pipinél egy kis egyszerü kitüző?fórumos felhasználónévvel,és egy keresztnévvel?vagy ti már mind ismeritek egymást?közel huszan leszünk,és kinos ha nem jut eszedbe kivel beszélsz,beszéltél...
de ha csak az én problémám,hogy elfelejtek neveket a bemutatkozáskor,akkor kéretik nem kiröhögni!
Átadom,és köszönöm,köszönjük mindenkinek!
Reggelt faszik!
Viszont ha gondolod viszek egy alkoholos filcet és mindenkinek a homlokára írjuk a nevét
Én Basi és rendfild kivételével mindenkivel találkoztam
ha meg be vagyunk már mákolva akkor meg már nem mindegy?
Hát ha hamarabb nem akkor júli közepén nagykállón vagyok akkor találkozunk.
Illetve júni 5-ién nyíregyházán vagyok a vadasparkba, de az ilyen családi dolog akkor nem hiszem, hogy összefutunk.
Jó Reggelt!
Részünkről a hétvégi buli sajnos lemondva haláleset miatt!
Ami miatt a Jimy születésnapjára nem mentünk el,az ma délután véget ért.
szerintetek hülyeség lenne pipinél egy kis egyszerü kitüző?fórumos felhasználónévvel,és egy keresztnévvel?vagy ti már mind ismeritek egymást?közel huszan leszünk,és kinos ha nem jut eszedbe kivel beszélsz,beszéltél...
de ha csak az én problémám,hogy elfelejtek neveket a bemutatkozáskor,akkor kéretik nem kiröhögni!
Iparkodik az ember ha videki