Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Kpm-nél voltál ,ott dolgozik egy cimbim ,akinek gpz 1000rxje van .
Megnézem én,ha tényleg itt van valahol,és valakit KOMOLYAN érdekel!

Most jöttem meg a műszaki vizsgáról,MEGFELELT! KPM.
Mehet vissza a hangosabb dob!
szép napot mindenkinek
ezért agyhelyen csaplak . .már hogyne engednék el,egy ilyen megbízható és becsületes sráccal mint én . .
na csak nem valami jót csináltál az este
na az imént befenyítettem a fónökséget ,és cserébe szabad a hétvégém ,amiből egyenes arányban azt a következtetést lehet levonni,h nem kell nélkülöznötök a tisza party-n . .
Fazi legyen csónak azzal legalább eltudnák menni
9363 pedig pont téged akartalak javasolni hogy kukkold meg a vasat lehet Nyáregyházi csak elirta
nekem a gsx 550-em volt ilyen alul semmi 9-től meg megindult mint állat mintha poweres lett volna ............mig felnem tekerettem vele a villany oszlopra
jónapot mindenkinek azért Sedu,mert a kis fiu még nem szólt vissza hogy mi a pontos méret pedig igérte még az este montam neki hogy az ő cimét adom meg és irja le mert meg szünt a jótékonykodás de még nem irt majd erőltetem
Tehát nyolcezertől megindul mint állat. Az jó legalább nem kell hatezer felett járatni, hogy menjen.
Ja és alul és középen, gyengébb lett, fantasztikus.
Mindig olyan motort szerettem volna ami alul lófing, de nyolcezertől megy mint a barom. Tudtam, hogy a sok tuning cég csak át bassza a delikvenseket, nemhiába legjobb a sufnituning.

Ha ijedezni akarok elmegyek, a szellem kastélyba.

Ja ecce mintha azt mondtad volna, minek tuningolni, erősebbet kell venni.
Én nem szoktam tépni a szarvát úgy isten igazából,de a hétvégén Szlovákiában egyszer-kétszer elgurult a gyógyszer
Hát mit ne mondjak,rámhozta a frászt a ződség mikor zöld lámpánál stiftet tekertem neki 3.-ig.majd kitépte a karomat,meg ficánkolt a hátulja,meg jött fel az eleje.Ezt mind egyszerre
Fasza motor ez bárki bármit is mond
Ha esik az eső (nálunk most is) akkor is meg lesz tartva a buli?

Tegnap bekerültek az új vezérmű tengelyek a motoromba. Alul és középen gyengébb lett, 8000-től megindul, de úgy hogy szinte megijedek rajta. Igazi karnyújtós 2.-ikban 100-nál. A fogyasztás majd később derül ki, hogy milyen lesz.

Szóval ha valaki értelmesen akar motorozni a 98 utáni kilencesével, szereti ha alul és középen is megy (nem kell 6000 fölött járatni folyamatosan), akkor van 1 pár eladó újszerű vezérműtengelyem.
Bogyó nem küldtél sms-t!
Te miért nem dolgozol?
Szellemmotor ződbe...
Pont tegnap beszéltünk róla,hogy mi még sosem láttuk itt a városban!
Max csonakkal megyek!
Te Fazi június közepéig minden nap egyforma
Minden nap lesz nap is eső is. Mikor melyikből a több
Ezalól hétvége sem kivétel
Ne a jóidőt várd,(azt hiába) hanem a hétvégét...
Majd huzuk
Elobb legyen jo ido!
"Most ezt az úgy dumáltuk meg Jimyvel" ezt nem konkrét értem
Úgy dumáltuk meg, hogy pénteken, de mégis szombaton jöttök vagy, hogy ti jöttök 3-man szombaton bontossal, meg ghostival?
Jimyék meg pénteken?
Eláztál?
Én is elszoktam, hétvégén is két napig ittam egyhuzamban...
Lattam oket!
Szepek!
Ugy dumaltuk meg Jimyvel!
Meg faztam tegnap. Elaztam mint a szar A laztol mar 3 napja sebes az orrom.
Ki kell kuralni magam szombatig mindenfelekepp.