Most mennem kell dógozni
Kojot Matrac, hálózsák, párna. Ha akarsz sátrat hozhatsz, majd ha leesik egy órás jégeső, mi bentről röhögünk
Fényképek a fotógalériámba Ágyonfekvősöknek van csupasz párna pokróc ágynemű nincs
Dehát nem is aludni mennénk
Május 8-án amikor leugrottam a nyaralóba szétnézni és néhány fényképet készíteni, akkor leszaladtam a tisza partra is. Nos az 1-es képen lévő bódéknak jelen pillanatban csak a tetejük látszik.
A 2-3 mas kép ugyanazon a helyen(tiszaártér) készült csak más szögből. Talán még a visszapillantó meg a plexi kilátszana, ha azóta otthagyom. A 3-as képen a háttérben lévő lépcsőig ér a víz(Ottlakó barátom információi szerint)
Budapest vagy Tatabánya, én reggel Tbányárol megyek pestre dolgozni, maximum addig felviszem. Tényleg sajnálom de nem lehetett elcserélni a melót , ha nem gáz vasárnap csatlakozok.
csákó pipi kéne nekem egy teló szám a tied hogy szombaton oda találjak csimbi66@freemail.hu vagy itt az enyém 06704256712
szombaton nem tudom még mikor megyek mert lehet dolgozok meg még a motort is össze kel rakni mert eszkábálom a fejidomot mert hogy ez az év se tejen el törés nélkül fel borította a kutya
Mit vagytok már besz@rva 4-6 mm ír a hét elején ugyanitt még 14 mm-ert írt(csapadék) Változékony lesz az idő, napsütés, néha egy kis eső Nem folyamatosan tartót ír mint kéthete. A hőmérséklet se 14 fok hanem 24
Szépen kora reggel szombaton mindenki motorra száll aki ígérte azt elballag vele kécskére, mert már bevásároltam 20 főre. Aki nem jön az picsáján lesz rúgva alapossan
Egyébként rossz idő nincs legfeljebb rossz felszerelés
Valamelyik nap azt írtad hogy csak pár hely van,az is a hölgyek részére
Akkor most van hely bent,vagy nincs