Szeva edem én arra emléxem, hogy a 9-est is azért árultad, mert külföldre készűltél dolgozni Most meg vettél még egy motort
Különben gyanús lett nekem, hogy elvitték az 5 öst a lottón.
Én azt olvastam, zalai vagy ez a tó kb. 25 km-ere van egerszegtől. Ezért gondoltam, hogy ismerős a táj, dehát nem tudtam, hogy szatyorban élsz...
ha lesz rá lehetőséged lépj át Hannoverbe vagy Lerhtébe na ott lehet kisérletezni de a táj az fergeteges néha olyan falvakon mentünk át hogy szinte már vártam Pumukli mikor lép elő de a tisztaság az szent
hali farkas koma Teplice kemény szerpentinekben gazdag volt szerencsém hozzá kamionos életemben fölfelé 40km/h....lefelé 140 ezek szerint csak jó valamire a kawa ha más nem spórolni
Nem ismerem a tavat, még sosem jártam ennél.
A kawa eladó, mivel nagyon ritkán használom.
A drz-t azért hoztam, hogy itt környéken huligánkodhassak kicsit
Aztán a végén megmarad mintkettő, bár a kettő költsége, horror....
Hagy ne mondjam:odáig megusztuk kissebb záporokkal,mikor beértünk Zdiar-ba,leszakadt az ég, és 500 m-en szarrá áztunk+jégeső.
Csak úgy kopogott a sisakomon
Szép jó estét faszik
Megérkeztünk,3 nap 1381 km
Ma 614 km ,+Teplice 577 szerpentinezés
Szereti a kawa a szlovák benzint:130-140 autópálya+városi tötymörgés:5.1 L fogyasztás
Magam se hittem hogy már a 300-dik km forgott az órába,és utána kellett tartalékra rakjam
Különben gyanús lett nekem, hogy elvitték az 5 öst a lottón.
Én azt olvastam, zalai vagy ez a tó kb. 25 km-ere van egerszegtől. Ezért gondoltam, hogy ismerős a táj, dehát nem tudtam, hogy szatyorban élsz...