Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,ezt akartam:
Pipi pakol,fohászkodik
Már egy hete jósolja az esőt
Na,milyen a hozzáállásom pipi? Elég pozitív?
Hát ez nem igaz,már megint esőt mond holnapra de le van szarva holnap akkor is megyek!
Na akkor remélem mindenkinek minden világos és tiszta bár elég sok a debil közülletek , na akkor reggel kalandra fül... Most fejeztem be a pakolást 14 óra óta, minden a kocsiba indulásra kész Ha jimyék ma eljöttek volna ahogy ígérték
akkor mi már nemsoká kécskén lennénk és akkor a motorom is...
Pipi maximum a vizeletét irányitja

Majd pipi irányítja a forgalmat
ugyan azt mint mikor én püfölgettem a vasamat a a tiszaparti bekötő uton .............................ki hivják a rend őreit
Kíváncsi leszek a holnapi időre,bezzeg most 1000 ágra süt a nap
Megsikáltam a ződséget a garázsban,és a tökömről is folyt a víz
Csupán 2 óra
És mit fog szólni a "lakosság"az illegális gumifüstöléshez?
Merthogy az ilyesmi nagy zajjal jár álltalában
Délelőtt én is ki vittem egy szekrényt osz montam a népnek ,kus legyen pihenő gyün
Kifizette, e vitte, azt csinál vele amit akar.
És milyen jó a fűtő értéke
Tőgyfábú van, nem volt olcsó...................
Ügyes ez felénk is jó fizető asztalos munka
A mai nap termése két kerék, napozó ágy alá.
Jó hogy nem viszi mert még senki nem látta csak képen
Most beszéltem PIPI-vel. Ő nem hozza a motorját!
Ha valaki gumit akar füstölni, akkor mindenképpen kell hozzá egy plusz felni (mondjuk a Szekié), mert csak olyan gumist ismerek Kécskén, aki csak szerelni tudja a bumit, centírozni nem.
Természetesen kellenek hozzá még szerszámok, valamint emelő, mert a ki-be szerelést megunknak kell megoldani.
És a lényeges még, hogy valakinek a motorja is kell hozzá!
Lényeg még, hogy csak szombaton tudok gumicserét intézni 8-12 ig 500 Ft/db ért.
Na,megvolt nekem is ma a műszaki vizsga,simán átment,nem néztek ezek lófaszt se,két fénykép,meg a görgőn két fék,oszt dzsííí!
hát igen sajnos.sajnálom
Értem.

Én is nagyon vártam már pedig,dehát így alakult sajnos!
nem kellet mennem mert az ügyvéd mindent rendezett hivtam hogy mikor talizunk és monta hogy nem kell mennem mert mindent rendez vér profi a irat egyeztetés volt és átrakták Nyiregyről Gyarmatra az ügyet na ez már nem olyan jó itt mindenkit bevarnak amugy sajnálom hogy nem jöttök de ha megondolod magad szólj
Mi újság Bogyesz a Csaló közben?
nem baj az lesz bőven guma de kinek a motorját fogjuk füfölni remélem a Pimpiét de akko viszek olajat is