Na akkor remélem mindenkinek minden világos és tiszta bár elég sok a debil közülletek , na akkor reggel kalandra fül... Most fejeztem be a pakolást 14 óra óta, minden a kocsiba indulásra kész Ha jimyék ma eljöttek volna ahogy ígérték
akkor mi már nemsoká kécskén lennénk és akkor a motorom is...
Most beszéltem PIPI-vel. Ő nem hozza a motorját!
Ha valaki gumit akar füstölni, akkor mindenképpen kell hozzá egy plusz felni (mondjuk a Szekié), mert csak olyan gumist ismerek Kécskén, aki csak szerelni tudja a bumit, centírozni nem.
Természetesen kellenek hozzá még szerszámok, valamint emelő, mert a ki-be szerelést megunknak kell megoldani.
És a lényeges még, hogy valakinek a motorja is kell hozzá!
Lényeg még, hogy csak szombaton tudok gumicserét intézni 8-12 ig 500 Ft/db ért.
nem kellet mennem mert az ügyvéd mindent rendezett hivtam hogy mikor talizunk és monta hogy nem kell mennem mert mindent rendez vér profi a irat egyeztetés volt és átrakták Nyiregyről Gyarmatra az ügyet na ez már nem olyan jó itt mindenkit bevarnak amugy sajnálom hogy nem jöttök de ha megondolod magad szólj
akkor mi már nemsoká kécskén lennénk és akkor a motorom is...
Majd pipi irányítja a forgalmat
Megsikáltam a ződséget a garázsban,és a tökömről is folyt a víz
Csupán 2 óra
Merthogy az ilyesmi nagy zajjal jár álltalában
Ha valaki gumit akar füstölni, akkor mindenképpen kell hozzá egy plusz felni (mondjuk a Szekié), mert csak olyan gumist ismerek Kécskén, aki csak szerelni tudja a bumit, centírozni nem.
Természetesen kellenek hozzá még szerszámok, valamint emelő, mert a ki-be szerelést megunknak kell megoldani.
És a lényeges még, hogy valakinek a motorja is kell hozzá!
Lényeg még, hogy csak szombaton tudok gumicserét intézni 8-12 ig 500 Ft/db ért.
Én is nagyon vártam már pedig,dehát így alakult sajnos!