Azért hamar kiderült a kawa igen szervízigényes fajta
Ahhoz az egy szem yamahához pedig hozzá se kellett nyúlni
Némi vigaszt és megváltást talán az hozott, hogy a Basi hondája indulás előtt atomjaira hullott...
Rendfield Gabinak nagyon jól állt az a bűűr sapka
Én már elég illuminált lehettem úgy, hogy magam sem tudom, miért készítettem elő azt a szemeteszsákot...
Na hazaértem én is a pecó megint régi fényében csillog
Köszönöm, hogy ilyen sokan el tudtatok jönni, és sajnálom aki nem Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk imám meghalgattatott
Remélem jól éreztétek magatokat, mert én mindenesetre igen Ennyit rég röhögtem, szerintem egy tuti kis buli kerekedett most ott ki hétvégén. Külön köszönet Bogyesznak(Zsuzskának) a babgulyásért és remélem az én pörim izlett mindenkinek és jól is laktatok tőlle...
Azt is remélem, hogy mindenki szerencséssen, éppségben hazaért
Örülök, hogy egy jó csapat verbuválodott össze (minden súrlódás nélkül) közös érdeklődési körrel, jó beszélgetésekkel.
Cirka a 9-es fórum 80-90 %a most megismerhette egymást, Ami eddig csak betű volt most valósággá formálódott
Néhány képet dobok fel, később leeht csinálok egy képgalériát
Jimy téged, meg nem egész értelek Te minek jársz 1200 ft-ért termálfürdőbe, ha hazafelé, úgyis motorostól zuhanyozól...
Ahogy olvasom jó volt a további buli.Sajnálom hogy el kellett jönnöm. De így is örültem tényleg rendes társaság jött össze,remélem ez meg marad sokáig. Ja bízom benne hogy nem füstöltem nagyon össze a kaját .
Ha már motorozni nem tud