Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. .Bogyó lett volna 5 perced .
majd fél négytől tesó
Hali! Én vótam,meg Sedu.
Ment a mail
igen a II kerületi cim.
hali!

edem89@freemail.hu -ra írj egy mailt, küldök ott képet. Nehogy félreértés legyen.

De megoldható az utánvét persze
közületek ki volt kawaesten?
igazán át néznék már azon az ablakon Sedu
Amit levélben küldtél cím oda mehet? A postát én állom
üdv nekem kellene mind2 postán küldhetnéd utánvéttel.
Sziasztok!

Tegnap hoztam a kawa mellé egy drz-t Elég fura a kawa ereje után, de nemrossz.... főleg majd ha kifizettem teljesen, akkor jobban fogok neki örülni

Havertól szereztem jó sportgumit, így van eladó két vágott slickem ha feltétlenül kellene valakinek
2009es gumik, egyik 200/55 másik 195/65, 4-5 mili mélységgel, hibátlan gumik. ha érdekel valakit írjon, 16 pénz a kettő.
jó lessz az a 200as sedu mester eldobod nekem, ha nincs meg a cimem skype-n elnyomom neked, menni akarok már a VÉRÁLATTAL, most csak a kicsi jutott, mondjuk az is odabasz rendesen, néha bánom hogy erika gépe lett
értelek én nyugi bár erre felá divat a nagy felni kis gumi(auton)nekem is ugy van a béjemvé 225 a minimum gumi én meg 205-öt rakattam rá igaz csak belövővel lehet felfujni terpeszt is rendesen na oké auto,nem motor
félreértettél, nekem elsösorban turázásokra (munkábajárás) ami felér mindennapos turával, szoval a turagumi jobb lenne de 180asom nekem is van éshát nem jó a gépre széthuzza a felni (gyárilag 200assal szerelt) a 190es a minimum.
meg amugy is ha jól tudom a z6 inkább turás gumi mint döntögetős és kemény is rendesen döntögetni a slikket ajánlom
semmi pánik teve majd megveszi valaki amugy sem akarnám rontani a Sedu üzletét ha neked 200-as kel akkor vedd meg azt
jó reggelt jimy, beszélhetünk rola mert még egy hónap és müszaki, elvileg csak a gumma lessz gázos minden más OK.
sajna bogyesz a 180as kicsi felraktam egy z1-et ugy feszült rajta hogy nem lehetett vele rendesen töntögetni ugyhogy le is ugrott, Sedu mester a 200ast eldobhatnád nekem, mi is az ára?
az enyém 30% os elsőgumával,sportdobbal vizsgázott
Teve007 tudok egy helyet, ahová nem kell felgumizni rendesen.
amúgy kecsón 7005 ft a legolcsóbb vizsga
nem akarom senki üzletét rontanni de kekem is van 2 eladó gumám Medzeler roadec z6 120/70,180/55 bőven 90%-os mind a kettő 15pénz a kettő még annó Sedu barátom tól ruháztam be de nincs mire tennem talán neki van még kép róla tudod Sedu az utólsó rakat gumival vettem ha emlékszek
Jó reggelt!
Action13 kellene néhány dugókulcsom, ha már nincs szükséged rá.
igen értenek hozzá
egy a lényeg nem szabad ott hagyni a drágaságot mert a vizsgabiztik is szeretnek motorozni,mégha nem is tudnak .
az enyém előtt egy leharcolt z750 ven vizsgázott,tulaj sehol
meg is kapta a magáét