Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már a taxisok is utálják a motorosokat.
A váci úton versenyzett két béemvés, én nyertem.
na akóóó jóccakát
nézem az aprót, hát jól ráfaragott az a csákó aki 200e költött az fzr 1000-re és 1 hónap múltán főtengelyes lett, ez pekk
de az a rájder sem piskóta aki a videók között kigyújtotta a gsx-r750-t, meg megkímélten pörgette, linkelje be valaki ideeeeeeeeeeeeeeeeee
én most néztem meg a célpontot a hír tv-n
célpont.com na ott minden fent van a zsidóbérenc nyomorult csicskákról és a bolsevik komcsikról, már csak egy kis zuhés idő legyen teniszlabda nagyságú jéggel és beirok a yard topicba, remélem lesz kurva anyázás, megzavarom az állóvizet
Lehet azon a motoron bármilyen alkatrész is amit te felteszel belőlle a tiedre...
Én az hátsó indexeket cseréltem le, amit Action13 motorjáról nyúltam le.
péntek este mindenkinek jobb dolga van mit a te fecsegésed olvassa pipi, én is megyek edzek egy kicsit a jövő hétvégére na pá
Csak olvasunk,nem írunk!
Na mi ez a nagy befordulás itt. Tán Bogyesz javítja mindenki számítógépét, hogy nem működik senkié?
nem válogatok,a kész sárvédőre várok
Mit válogacc
CBR sárvédő
nálunk jövő7 közepéig nondja a viharos esőt kb olyat mint amit a telefonban hallottál Pipi bizunk benne hogy jó idő lessz mert nem sárban akarok hemperegni inkább a porban
Na ez a beszéd!
Most jó időt mutat mindkét dátumra,de hát amennyire ezek értenek hozzá!
Úgylátszik akkor csak ti nem tudjátok, de rendeljünk mellé jóidőt...
15-16
Csőváz!
Mond ki Pipi,hogy 15-16,mert 30-ára lenne programunk.
Így mindkettő meglehetne!
Na gyerünk,ne gatyázz!
Az illetékes elvtással?
na jóestét urak még mindig nincs saját netem villám háritó lett belőle nos Pipi én ahogy montam megyek tökön paszujon de ott leszek vagy Béla+? vagy Szeki tehát JImy nyugottan elhagyhatod a ?jelet a Bogyesz,Zsuska neveknél de adig is telefonon értekezek az illetékesekkel
Holnap ha jó az idő kécskefelé motorozok azt csinyálok néhány képet

Komolyan azt hittem valami halállistaféle akiket el akarsz tenni láb alól
Mert akkor megkértelek volna, hogy egem huzzál ki...
Gratulálok Eras a rutinvizsgádhoz
melo van holnap megbeszéljük
Ők nyilatkoztak, hogy jönnek.
Teve, eras?