Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ehhez nem értek, csak tavalyóta vagyok itt ,de amikor tudok bepofázok valamit
Jó reggeet!
Akkor mi a magyarázata annak a randa 8-ik helynek? he?
2008 év végéig itt csak fecsérelve volt a drága idő
Ha már nyitás óta képbe vagyok itt 10000 oldal is lehetne...
Kerek 5 éves a topic 3 év alatt írtak elődeink 160 oldalt...
Nekem egyszer volt fennt egy mez sportec m1. Úgy tapadt, ha leszáltál a motorrol sztender nélkül nem dölt el...
Viszont 2500 alatt kipicsáztam...
Nekem mez6 van fent ( ), nem tudom, mennyi lehet benne, de ez a harmadik szezonja, és műszakin nem szólítottak meg érte
De a következő gumim nem ilyen lesz, bármennyire is gazdaságos, többet kormányzok ellen, mint az egészséges lenne... Meg lehet szokni, nem arról van szó, de néha már túl izgalmas tud lenni, hogy harmadikban keresztben megyek egyenes úton...
Még hogy jobb a szar aprilia?Má napszúrást kaptál?
Attól hogy fossák a szót a topicba nem jobb az a szar
Hát egy 20 percembe telt mire utánnanéztem
Szal, lehetne egy kicsit jobb a teljesítményünk, az összetettben 8-ik ak vagyunk a 143 fajta motorkategóriából...
Suzuki gsr (4605)
Gas-gas (4546)
Suzuki gs 500 (2806)
Suzuki Hayabusa (2634)
Áprilia rs 125 (2542)
Suzuki drz (1605)
Suzuki gsx-r 600 (1507)
És mi még csak itt jövünk
Szégyen, hogy egy sz.r aprilia is annyival jobb motor a miénknél, hogy kétszer többet lehet róla írni
Kapjátok összefelé magatokat, mert sereghajtók vagyunk
Be kéne vezetni a kötelező napi 10 oldalt, de félek ilyen megszorítások terhe mellett összeroppannátok...

Én spórolok most a gumival,22.-én Tátra túra kb 1500 km ,aztán sztem cserélhetem
kb 8000-et bírt ki túratempóban
Köszöni, megvan Tegnap gurultam estefelé, ahogy nézem az időt, ma is az lesz a sorsunk
Mi van internet guru?Motorka?
Jó reggelt! Mi a pálya? (mi a ring?)
Wazz, ezen elgondolkodtam... Amikor bekapcsolom a gépet, először outlook-ot nézek, aztán fórumot, utána jöhetnek a hírek. Szóval nagy fórumos vagyok. De ha beírok néha, mindenki csak néz, hogy ez meg ki a fasz lehet? Mert csak olvasok. Ezután beköszönök legalább...
3.
Reggelt netfüggők
2-ik
1-ső .
Most megyen jóbarátomhoz sebesülten... 7főn kap új menetet
de azért nem adom el
Utolsó olajcserénél már éreztem, hogy cinkes a menet, darabos volt befele, pedig mindig ésszel húzom meg. Ma kihozta az olajleeresztő csavar mind 1 szálig az összes menetet......
Estét Urak!
Tőled?
akkor jó mulatást ,kutyával vigyázni mert bolhás .
Brigi anyjának a szülinapján leszünk.
mennyien vannak ,hát a normális gyorshajtókat rendesen terrorban tartják ezek a pékek .holnap mit csinál maga?
Majdnem adtam feladatot, annak a kisbusznyi rendőrnek, akiket megelőztem.
végre ,én is folyamatosan ezen dolgozom .