Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mi nem kéne
Nem is baj, ha nem bírod a pályinkát, több marad nekem.
Köszi kawaszekis de egyenlőre, hála az égnek nem kell.

Igyekszem majd az általad leírtak közül olyan betétet választani, ami nem nagyon zabálja meg a tárcsát.
Sziasztok azért nektek is elmondom,hogy ma sikeres rutinvizsgát tettem jeeeeee nemsokára kézben a jogsi
Jimykém te most leltárt készítesz kik a fórumostagok, vagy halállistát állítasz össze...
Igen, Pesten melózgatok, a bácsalmási a bejelentett lakcímem, úgymond oda járok haza.
A pizzában, na meg az azt leöblítő sörben pláne, benne vagyok, a pálinkát nem igazán tolerálja a szervezetem.
Abból nagyon minimális mennyiség is sok nekem.
9363 + Móni
1Fazon + Renáta
Sedu
Action13
Basi2
BontósJani
Himizoli + Judit
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi + Tündi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Béla + ?
az majd később lesz, ez csak teszt vót. de kibacottúl fúúúú a szél 160 felett, és az áttétel miatt hamarabb történnek az események.
később majd írok mailt.
2-ik ha Kanári csak 3-ik
Jó reggelt!

Ausztráliába?
3.
most ladikolok a nagy szigetre
Szeki a Z vízcsövébe 250-ig (GPS) tudsz kapaszkodni Örülök, hogy végre rendes motorral közlekedsz!
Van néhány 200-as gumim eladó...
Ez túl könnyen ment...
1.
Jóccakát!
Elkészűlt első fotógalériám
akkor a nap képe.
hasonlításként kérdeztem, a cimbi 17e km-est vett asszem 720-ér gyárit. de az 01-es, most még ócssóbbak a duplaszemesek, inkább az állapot döntsön egyszer kell jót venni.
ja nyami-nyami.
üdv! most láttam csak hogy hívtál, postán voltam,feladtam a javított 9 lámpát és a tatyóm kint maradt a kocsiban a telóval.
a törött B9-es srác is hívott, holnap visszahívom őt is csak el kell pakolnom a ződet, az előbb még dörgött villámlott most meg kicsillagosodott. na harapok és hívlak.
SV sárvédő kell még? Me akko honap feldobom!
Hivtalak!