Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rendszámmóka elkelt egy ideje de minden nap még mindig legalább kétszer zaklatnak, hogy megvan-e még De nemtom, hogy kell törölni a hírdetést, meg is nézem modibácsi válaszolt-e a kérdésemre amit ma tettem fel neki...
A takarás bűncselekmény míg ha nincs fent akko csak szabálysértés! nem mindegy! és ha a hátizsákban van akko még van esélyed kidumálni hogy leeset!
Ááá,sehogy se jó!
Ha meg nincs rajta,akkor gyorsan utánam fordul,mert sokat járkálok a városban is.Ahhoz meg nem elég nagy ez a város,hogy sokáig megússzam!
jó lehet ott lakni .
Ha viszont mégis valahogy megállítanak akko 100 ezer! Egyedi azonosító hamisítása! ha viszont leveszed akko max 30 ezer!
Az meg minek?!
Ilyesmivel nem ér rá foglalkozni!
Már én is komolyan kezdek darázni ezektől a tetvektől,mert mostanában már a város belsőbb részeibe is bemerészkednek,ahol én bizony tépni szoktam rendesen,mert eddig ott volt "biztonságos"!
Ha leragasztok egy számjegyet,és lefotóznak,azt sehogy sem tudják rám verni,hogy az az én motorom?(külső egyezések,a rendszám többi része,stb.)
Fék van már?
Ésatöbbi...
Rendszám móka is meg ez is?
Nagyon vigyázz,mert ha egyszer mégis lyukra futnál,na az nagyon ciki lenne!
Ha csekket kap a közeljövőben akko nem!
Vajon működik is?
Na macskákat megetettem, elmosogattam megfürödtem és
Ja beraktam a lézerdetektort...
Ma voltam Komlón motorral, azé oda baszós lefelé árpádtetőtől Mánfáig lehet dünteni a gebét nagyon fasza
Ja igen, alzheimer, vagy parkinson kór, inkább elfelejtsem kifizetni a sörömet, mint kilötyögtessem.
Köszi fődim a szenilitás az öregség első jele a második az izületek én már térd protektor nélkül kenem, mert már nyom
Jegyek, és fogadások elővételben nálam.
9363 + Móni
1Fazon
Sedu
Action13
BontósJani
Himizoli + Judit
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi + Tündi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Talán-talán!
Te itten vagyó pöstön, és még át sem jötté, pályinkát, és sört inni, a pizzára?
azta ,még a végén ki kell bérelnünk egy kocsmát .