Mert az országúton kívül is szeretném használni a motoromat meg nem tudok lassan menni vele és nem akarok állandóan fizetni!Nem tudom betartani a sebesség határokat ha ráül az ember csak húzza mert élvezetes és csodálatos de a megyében az utak minősége is olyan hogy életveszélyes!
Akkor mi is Iváncsánál találkozunk veletek,mert én nem akarok olyan korán elindulni/fagyos azasszony/,meg nem vagyok kíváncsi a kóburálásotokra
Olyan 10-fél 11-körül felérünk szerintem
Kojot nagy a zavar a fejembe, nem konkréttan értem az útvonaladat... Én kőrös-kecskemét(44)- dunaföldvár(52)-dunaújváros-iváncsa (6)úton érkezek a kiindulási ponthoz Ne zavarjuk össze a rend éber őreit akik gyúrnak a fórumos csapatásokra, hagy tudjanak felkészülni rendessen a mérőkészülékeikkel tehát reggel fazihoz, megyünk az az m6 kezdődő északi szakasza, pest oda csak néhány km-er. Nos onnan vesszük az irányt pécs felé. Azt, hogy meddig megyünk azt adott helyen beszéljük, hogy ki hogy áll
Tőlem pécsen a tv torony tetején is ebédelhetünk...
Hogy tervezed a csatlakozást?
Akkó mégegyszer:Szentes-Kecskemét-Solt-Dunaföldvár-Dunaujváros.
Na!
Olyan 10-fél 11-körül felérünk szerintem
180 nál leszabályoz a Lacetti
Az talán megúszható, attól függ, hogy fixre volt állítva a fáma, vagy a sün mozgatta ide-oda
Üdvözlöm az öcsédet, Norbit.
Téged, hogy hívnek?
De mik a körülmények 90 helyett?
Tőlem pécsen a tv torony tetején is ebédelhetünk...
Hogy tervezed a csatlakozást?