Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja most olvastam az írásokat akkor széles utat holnapra sajna délután rutinozás Bcsabán
szasztok.Lehet hogy egy lesötétített opelből mérik a sebeséget?
Mert az országúton kívül is szeretném használni a motoromat meg nem tudok lassan menni vele és nem akarok állandóan fizetni!Nem tudom betartani a sebesség határokat ha ráül az ember csak húzza mert élvezetes és csodálatos de a megyében az utak minősége is olyan hogy életveszélyes!
Himi hova készülsz?
Szép estét! Egy kis jószolgálat: Szavazz a Balatonringre
Mondtam
Mé nem érted az útvonalat?HE?
Akkó mégegyszer:Szentes-Kecskemét-Solt-Dunaföldvár-Dunaujváros.
Na!
Fazi a motor tuti, csak a lámpa?
Az én részvétem 50% vagy megyek vagy nem.
Akkor mi is Iváncsánál találkozunk veletek,mert én nem akarok olyan korán elindulni/fagyos azasszony/,meg nem vagyok kíváncsi a kóburálásotokra
Olyan 10-fél 11-körül felérünk szerintem
Fazi. Gatula a gepedhez. Nagyon faintossan nez ki . Nagyon sok serüles mentes kilometert kivanok neked.
Há én hö hö hö hö
180 nál leszabályoz a Lacetti
Az SV oldalidom és alsóidom : SP Composite.hu ;míg az üléspup a Motostyling.hu , de este meló utan el tudom küldeni a pontos webcímet!
Előztél?
Az talán megúszható, attól függ, hogy fixre volt állítva a fáma, vagy a sün mozgatta ide-oda
motor. tempo haza,jobb oldalt auto mér .előzők záróvonalon és kész.ja vizes volt az ut.elvileg mér elöre meg hátra is.
Hali!
Üdvözlöm az öcsédet, Norbit.
Téged, hogy hívnek?
Kicsit szűkre fogod. Autó vagy motor, bemértek de nem állítottak meg vagy bemértek mint motor előről aztán megállítottak? Vagy, hogy történt?
Gyorshajtás fórum, pohi a megmondó
De mik a körülmények 90 helyett?
szazstok.kb.140 és záróvonal na meg trafi.mire lehet számolni?
Ha meg újvárosig úgyis eljöttök 10 km-er iváncsa Pontos indulási időpont az úgyis akkor dől el ha már elindultunk...
Kojot nagy a zavar a fejembe, nem konkréttan értem az útvonaladat... Én kőrös-kecskemét(44)- dunaföldvár(52)-dunaújváros-iváncsa (6)úton érkezek a kiindulási ponthoz Ne zavarjuk össze a rend éber őreit akik gyúrnak a fórumos csapatásokra, hagy tudjanak felkészülni rendessen a mérőkészülékeikkel tehát reggel fazihoz, megyünk az az m6 kezdődő északi szakasza, pest oda csak néhány km-er. Nos onnan vesszük az irányt pécs felé. Azt, hogy meddig megyünk azt adott helyen beszéljük, hogy ki hogy áll
Tőlem pécsen a tv torony tetején is ebédelhetünk...
Hogy tervezed a csatlakozást?
Ki nyert?