a kécskei buli nem soká lesz az mi nálam lesz,az majd valamikor nyár közepe-vége ugy csináljuk hogy mindenkinek jó legyen hátha most beleférsz szivesen látunk mindenkit
tavaj is elmentem volna hozzád csak épp S.O.S. dolgom volt.
Ha minden igaz a Pipi féle Kécskei meghívásnak eleget teszek.
elég zúfoltak a napjaim, de ennyi kikapcsolódás jár.
tavaj meg hivtam 1 fórum talira...hát aki nem tud vele össze haverkodni 10 perc alatt,ássa el magát vannak jelenetei de van már mikor idegesit főleg mikor bebaszva felhiv de én is hivtam már igy ugyhogy nagy szivü stuffos fórum felelős .....amugy ez itt a PIPI reklám gyere el te is az idén ha lesz kedved
Én is csípem, igaz még csak 2x találkoztunk személyesen. Hihetetlen nagy önbizalommal beszél mindenről amiről azt hiszi, hogy ért hozzá. (természetesen ezt csak azért írtam, hogy megszeressen)
sziasztok
sajnos pipi nem tudok veled menni fazihoz,nem érek rá vasárnap!nekem elég zsufolt minden napom,de nem akarok panaszkodni...
nem véletlen irkáltam már régebben is,hogy évente 2-3000km-ert motorozok.annyira futja az időmből
az idén már motoroztam egyébként,voltam pesten mult vasárnap!lehet hogy kunmadarasig elő se lesz véve megint...
Na most szép lett a vasad fazi!
Mi lassz vasárnap?
Ha minden igaz a Pipi féle Kécskei meghívásnak eleget teszek.
elég zúfoltak a napjaim, de ennyi kikapcsolódás jár.
Az email címem az adatlapomon megtalálod!
Arra küldhetsz képet arról amiről tegnap beszéltünk!
es mennyiert ?
De el kell adnom.
sajnos pipi nem tudok veled menni fazihoz,nem érek rá vasárnap!nekem elég zsufolt minden napom,de nem akarok panaszkodni...
nem véletlen irkáltam már régebben is,hogy évente 2-3000km-ert motorozok.annyira futja az időmből
az idén már motoroztam egyébként,voltam pesten mult vasárnap!lehet hogy kunmadarasig elő se lesz véve megint...