Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hét kórház
Nekem legutoljára 10 évre vonták be, 2016-ban kaphatom vissza, ha addig semmi sem történik
Végül is mi történhetne?
Fél éjszaka bent voltam a szerveknél
Valahogy úgy
Találtak még egy kevés vért az alkoholban?
Pedig csak szabályosan megelőztem a rendőrségi járművet.
,nem dicsekvésreméltó,de '97-ben én is csinyáltam olyat hogy 1,5 évre elvették a "B"-t+40.000.- bünti.
Simán visszakaptam,vagyis lejárt a 1.5 év,és ujra vezethettem.
/véralkohol:1.8 %/
A barátom hasonló szitu miatt 1,5 év után vizsga nélkül vissza kapta a jogsiját, pedig az alkohol szint ott is bűncselekmény kategória volt!
OBD2-es cuccod van esetleg? Yaris II-höz kellene!
Biztos, hogy rossz a szimering? Nem csak túl van töltve olajjal?

Mikor megyünk a Mátrába csapatni?
jó napot mindenkinek baleset mentes közlekedést a szobákban
Eksön elszúrta, nem írt számot Köszi Pipi
Másolom a szabályzatot:
Na megtaláltam. Eszembejutott a ti dátumotok a bolondok napja...
Tehát itt a szentírás, feleim ekép cselekedjetek:

Eksön ez még nincs szabályban mert nem adtam ki de mivel tetszik támogatom az ötletet.
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
1.
Jó reggelt!
Meg volt a KV megyek kicsit vissza fekszem.
Jo reggelt trogerek
3-om
Ez az eksönfiú meg nem bír aludni a választási eredményektől, Azt hitte a jobbik nyer elsöprő többségben...
persze mert te sosem alszol
AKKOR MEGINT CSAK A 2.
már megint én vagyok az ELSŐ
igen köszi,ne sajnáld 3-helyen melózok, ezért remélem mindíg lesz benyára kavics
köszcsííí