Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látom mindenki be verte a szunyát akkor szép álmokat
Hali Himi még mindíg a retyón ül?
Mirű beszész?
Ki a korruppttt?
Mi is így csináljuk,még nincs lecserélve az olaj.
korrupt hum
na hunvagy Pipi márha felkeltetté a kijabálásodda
nekem is baszakodott ha emléxel mig felnem hivtam őket ittasan kissé keményen jöttek is másnap.....na azóta megy
Farkas koma az a baj hogy vissza eső nek számitok ez a 3.eset 1év2hónap+24ezer huff+ujra vizsga ja.....és vonta mindet ugyanis mindenbőlmegvan csak a két kerekü A1 de biztatás képen csak B-büü ke és pedig 0.68-volt
én nem írok,mert korruptak vagytok
sedu!mi az a OBD2-es cuc röptet,vagy álmosit de komilyan mi az
Hol van innen mindenki? nektek is szaraxik a net, vagy van valami a tv-ben? mer dógozni egyikőtök se dógozik...
Mé mérgeskedsz, épp énekest keresnek a zenekarba, jelentkezz...
IWIW-es klubüzenetet kaptam:

Klub: A POKOLGÉP zenekar [Gép, Pok, Poki]

Téma:
Sajnálatos hír. :(

Feladás dátuma:
április 13., 13:16

Üzenet szövege

Sajnálatos hírt kell közölnöm a rajongókkal... :( A zenekar és Rudán Joe hosszú közös munkája ezennel végetér. Tolmácsolom a zenekar üzenetét, ami a honlapjukon jelent meg.

"Ezúton szeretnénk elnézést kérni a közönségünktől és mindenkitől, aki várta és szerette volna látni, hallani a Pokolgép zenekart április 10.-én, Szolnokon, a Metal Liget fesztiválon.
Nálunk jobban senki sem sajnálja, hogy -nem az első esetben és nem a közelmúltban történt műtéttel összefüggésben- egy ember miatt kénytelenek voltunk a koncert kezdési időpontjában lemondani a fellépésünket, de úgy gondoltuk, hogy nem lettünk volna képesek a Pokolgép zenekar nevéhez és közönségéhez méltó koncertet adni.

A Pokolgép zenekar és Rudán Joe közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk a továbbiakban együtt zenélni és -egymást és a közönséget tiszteletben tartva- elválnak útjaink.
Mindez azért történt, mert -amíg szakmailag maximálisan elismerjük,- nem tudtunk tovább közösen gondolkodni a Pokolgép zenekart illetően.
A legjobbakat kívánjuk Neki!

Mi négyen a továbbiakban is töretlen hittel és a ránk számító közönség elvárásainak megfelelően kívánunk együtt zenélni, koncertezni, lemezeket készíteni.
Természetesen keressük azt az ötödik tagot, aki méltó utódja lehet a Pokolgép zenekar eddigi énekeseinek.

A jövőben is számítunk a POKOLNÉP támogatására!

A koncertekkel kapcsolatban figyeljétek a honlapot!

Végezetül:
A Pokolgép zenekar a jövőben nem kívánja kommentálni a történteket.

MINDHALÁLIG ROCK'N ROLL !

Kukovecz Gábor, Pintér Csaba, Nagy Dávid, Czébely Csaba"
------------------------------------------------
A faszom kivan...
Ez valóban így van Insi, mondjuk ezt a részét eddíg még nem vettem szigorúan , hogy szokjanak bele a többi szabályozásba is, de mostmár rá fogok állni, és lassan hozzá kell szokni mindenkinek, hogy a sor elején szám 1,2,3, stb nem betűvel kiírva, mert úgy könnyen el lehet siklani lényeg felett. Ez a hét még próbahétként lehet így, de jövőhéttől a törvény legnagyobb szigora sújt le arra aki nem eképp cselexik...
Tehát bejelentkezési példák:
1-ső
2-ik
3-ik
4-ik

és a többi és a többi Persze a szmájlik szabadon választottak azt semmiféle szabályozásnak nincs alávetve...
Mi az sörci bennedfelejtettek egy fésűt...
De ti csak ontsátok a szót magatokból, ahogy tanítottalak benneteket ifjú pádávánok már nagyon közel a cél...
(15 oldal )
Azé vagyok csendbe mert sz.rakodik a netem, ez egyre romlik
van, hogy 1 perc alatt kűd át valamit a fényképeket meg vagy mán nem is vagy egy örökkévalóság alatt... De van amikor megjavúl és egy darabig jó ki érti ezt...
Lehet szolgáltatót kéne váltanom, itt a hűségem fél éve lejárt...
Talán ez már engem sem szorítana...
Gyalog mégy?
10 m
Remélem messze van a WC.
Nagyon csendbe van ,szerintem készül valamire
Én special szarni
Ezt egyszerre szokták
Ha olajcsere után 1 héttel,vagy hónappal szarik be a szimeringed, ,tépheted a hajadat!
Jó reggelt!
Mi az pipi masszíroztat, boldog befejezéssel?
Nem folyik,nem azért kell,csak olajat cserélünk benne és azért gondoltuk,hogy kicseréljük a szimeringet is.
A Mátrába?Háát,így előre nem tudom megmondani,de majd úgyis írok,ha úgy lesz!