Amúgy elnéztem, mert az Castrol ActEvo GP 4T 20W50 van 1530Ft-ért. A Castrol Power 1 Racing az sajnos 2950ft.... Az Actevo gp-ről vélemény valakinek? Ár arányt tekintve jóval silányabb
tegnap voltam a kawaexpón!tényleg nem volt valami nagy durranás,de mostanában ilyen időket élünk!reméljük,egyszer talán jönnek jobb idők is...
voltak spool ruhák nagyon jó áron,már -már hihetetlenül olcsón!egész jó áron lehetett venni kiegészitőket is az egyik kawás standon.
az uj motorok nem nagyon tetszenek!nekem ez az uj design nem nagyon jön be!kivétel a zx10,abból is a narancssárga!tudom,a kawa zöld!de!szerintem ebben a szinben kurva jól néz ki!
az uj z1000 nekem olyan,mintha a hátuljából elhagyott volna egy darabot!
nem teccik,ha a kerék hátrább van,mint az ülés...
Mikor a corsámon elszállt a hengerfejtömítés, tünetei: magasabb fogyasztás, ette a vizet, indításnál 3 henger ment, és a 4. menet közben indult el. az egyik gyertya csupa olaj és benzin volt. végül az olaj vizes lett, ekkor csere.
kawa: alapjáraton 3 henger megy (tuti), amíg hideg nehezen indul (de nem mindig), tegnap nagy csattanás indításnál. kurvasokat eszik, pörgetve vizes párát nyom ki a meleg motor is... de 5-7 ezres fordulattól elkapja a 4. henger is, és ,,régi" erővel lehet vele menni. de alacsony fordulaton újra 3 henger.
Először próbálok egy gyertyacserét, aztán majd kiderül mi a változás...
állitja ja!egyszer pont fültanuja voltam,mikor ugrott egyet a ricnin!reggel inditottam,és kicsit olyan vez.lánc hangja volt.aztán egy pici járás után hallottam egy apró kattanásfélét,és utána csendesebb lett!később már nem is volt hangja a láncnak inditáskor sem.
9636-nak:univerzális hütősapka,japán autókhoz!Suzuki,Honda,Subaru,stb...
egy csomó autótipust láttam hozzá felsorolva az autósbolt számitógépén.
jövő hónapban az enyém is fel lesz lógatva,gumicsere miatt!megjöttek az iridiumos gyertyák is,lev.szürő takaritás,fagyálló csere,müszaki vizsga,aztán gyííííííííííííííííííí!
10 000 vettem meg már 4éve, csak már két éve jelentősebb km et nem futott,vagy idő nem volt vagy pééz!
egyszer már állitani kellett a láncon, nem tom mennyit lehet még kézzel buherálni rajta.
Már kész is,mehet össze?