Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendfield cserélt termosztátot.
ne légy mérges pipi legközelebb sikerül dá-dá hmm.... era
gyerekek, istenkirályság lett a motorom, az uj gumi brutál jó , eksönnel belöttük a csillapitásomat, elöl hátul, én még finomitottam egy kicsit, basszus a nagy hullámzó hajó átváltozott egy mérges bikává , reggel az üres városban nyomultam, utána a százason is borogattam a gépet, leirhatatlan a változás, és ez csak javulni fog
a vizem biztos... az oljra még nem néztem rá...
Az olajad is tiszta és a vized is?
termosztát hibátlan... nyit-zár, ahogy kell..
Szia!
Ha van hollandiában márc 29-töl jövő hét kedd
ha nincs még 6 nap akkor az usából jön
na fözök gyorsan egy termosztát levest... megnézem, kinyit e... nem e miatta fort fel legelöször és azóta lett levegös
az viszont furcsa, hogy a víz teljesen tiszta, semmi színezödés, vagy hab..... semmi...
arra gondolnék még esetleg, mint lehetőség, hogy az első tulmelegedéskor nem kapcsolt a ventilátor, ezért kinyomta a vizet és levegős lett, aztán hiába töltöttem fel mindig, levegös maradt....talán ezeket a buborékokat nyomja visszafelé... bár nem hiszem, de ez is egy lehetöség... csak az nem passzol ide, hogy nem rögtön melegszik, hanem olyan 10-15 km múlva..
Akkor légtelenítő!
Akkor összekeverlek valakivel,aki mostanában cserélt termosztátot!
azt írja, hogy csavarjuk ki, míg a hütöfolyadék meg nem jelenik...
a leírásban nézegetem itthon.... air bleeder bolt csavar van a vízpumpán... Nem cseréltem termosztátot.... igazából semmit nem csináltam vele, csak egyszercsak felment a hőfok... azóta már kivettem a termosztátot és nélküle is ugyan az a jelenség...
Nem a termosztát csere óta csinálja ezt neked?
Belevegősödött volna?
Bár én úgy tudom,hogy ezeket nem kell légteleníteni,de ha van légtelenítő csavarod,akkor én gondolom rosszul,az már biztos.
Helló!
Én nem tudom,de egy próbalégtelenítés nem kerül semmibe!
Sziasztok... Találtam egy légtelenítőt a vízpumpa tatajén.... mit szóltok hozzá? Nem lehet, hogy levegős és nem forog a víz rendesen?
Hali!
Valami műanyagozással kapcsolatban tudnánk valamikor beszélni?
viszont megszépült a gépe ,lekerültek az undorító,és ízléstelen matricák . .
dehogy, ez egy igazi tartósteszt , .
Kover gazzal kitepne a fat
Ha el nem felejti......................
ma nézi meg Teve ,mert most megy oda ahol a féktárcsa van ,tehát ma randizik vele,és leveszi a méretét ,majd irni fogja ide a méretet .