gyerekek, istenkirályság lett a motorom, az uj gumi brutál jó , eksönnel belöttük a csillapitásomat, elöl hátul, én még finomitottam egy kicsit, basszus a nagy hullámzó hajó átváltozott egy mérges bikává , reggel az üres városban nyomultam, utána a százason is borogattam a gépet, leirhatatlan a változás, és ez csak javulni fog
arra gondolnék még esetleg, mint lehetőség, hogy az első tulmelegedéskor nem kapcsolt a ventilátor, ezért kinyomta a vizet és levegős lett, aztán hiába töltöttem fel mindig, levegös maradt....talán ezeket a buborékokat nyomja visszafelé... bár nem hiszem, de ez is egy lehetöség... csak az nem passzol ide, hogy nem rögtön melegszik, hanem olyan 10-15 km múlva..
a leírásban nézegetem itthon.... air bleeder bolt csavar van a vízpumpán... Nem cseréltem termosztátot.... igazából semmit nem csináltam vele, csak egyszercsak felment a hőfok... azóta már kivettem a termosztátot és nélküle is ugyan az a jelenség...
Nem a termosztát csere óta csinálja ezt neked?
Belevegősödött volna?
Bár én úgy tudom,hogy ezeket nem kell légteleníteni,de ha van légtelenítő csavarod,akkor én gondolom rosszul,az már biztos.
Ha van hollandiában márc 29-töl jövő hét kedd
ha nincs még 6 nap akkor az usából jön
Belevegősödött volna?
Bár én úgy tudom,hogy ezeket nem kell légteleníteni,de ha van légtelenítő csavarod,akkor én gondolom rosszul,az már biztos.
Én nem tudom,de egy próbalégtelenítés nem kerül semmibe!
Valami műanyagozással kapcsolatban tudnánk valamikor beszélni?